Acasa Telefoane Samsung Galaxy S7 vine cu Snapdragon 820 si Exynos 8890

Samsung Galaxy S7 vine cu Snapdragon 820 si Exynos 8890

by Dragos Schiopu

Samsung Galaxy S7 este viitorul flagship al sud coreenilor si vine cu doua procesoare de ultima generatie. Unele modele se vor comercializa cu noul CPU de la Qualcomm si anume Snapdragon 820, iar restul vor veni cu procesorul realizat de Samsung si anume Exynos 8890. Strategia celor de la Samsung este cat se poate de buna si voi explica in articol de ce. Insa scopul final este de a asigura vanzari foarte bune pentru acest produs. In acest sens, Samsung incearca sa aduca si camera de pe Sony Xperia Z5 pe noul lor model. In cele din urma, sud coreenii si-ar putea atinge scopul final.

samsung-galaxy-s6

Cand vine vorba de flagship-uri, marile companii incearca sa introduca cele mai bune componente in device-urile lor. Unul dintre cei mai mari producatori si anume Samsung vrea sa lanseze un model care sa intreaca orice alt competitor la cat mai multe teste. Un aspect pe care utilizatorii l-au dorit a fost o camera foarte buna. Galaxy S6 si S6 Edge au deja un obiectiv destul de bun, insa Z5 a dovetit ca IMX300 este peste ceea ce ofera Samsung, iar cei din urma poarta deja discutii pentru a obtine acest senzor. Mai multe detalii aveti aici.

Pe langa senzorul foto, Samsung doreste si performante de top pentru telefonul sau. Astfel, ei au decis sa utilizeze Qualcomm Snadragon 820. Insa multi dintre utilizatori inca se tem de problema incalzirii de la SD810. Astfel, Samsung are mereu alternative pentru orice fel de situatie si va lansa inca un model cu Exynos 8890 care va fi la fel de performant ca SD820. Motivul tine de vanzarea cat mai multor astfel de modele. Galaxy S6 a fost un model de top avand ca procesor Exynos 7420 care a fost net superior lui SD810. Acest motiv o sa fie destul de puternic pentru un public mare de utilizatori sa opteze pentru Exynos  in defavoarea lui Snapdragon 820.

Cu siguranta noul flagship al celor de la Samsung va impresiona foarte mult. Sunt curios daca diferenta dintre Exynos si Qualcomm va fi destul de mare, avand in vedere ca SD820 va fi produs tot de Samsung.

s-ar putea sa-ti placa