Acasa Promotii Oferta zilei de la evoMAG!

Oferta zilei de la evoMAG!

by Dragos Schiopu
oferte televizoare

Daca esti interesat sa iti mai achizitionezi cate ceva in acesta zi de miercuri am un pont sa iti ofer. Mai ales pentru cei ce sunt interesati de produsele de la evoMAG. Daca te grabesti ai putea sa beneficiezi de o anumita reducere folosind codul magic „miercuri 5” – si asta se poate intampla doar pe parcursul acestei zile.

Iar pentru acele persoane care inca nu stiu ce isi pot cumpara sau care nu au avut timp sa se informeze cu privire la ce produse pot gasi la diferite promotii sau reduceri va pot lasa eu aici cateva dintre ele.

Printre cele mai cautate reduceri sunt cela la monitoare (perifericele pentru calculator) – azi puteti gasi o gama variata de monitoare la promotie avand o reducere de pana la 39%.  O alta oferta tentanta o gasiti la televizoarele din stocul magazinelor, acestea beneficiind si de o sticla de vin cadou sau de gama variata a reducerilor pentru smartwatch-urile de la Cronos.

In plus daca vei avea curiozitatea sa intri pe site vei gasi mult mai multe produse ce au oferte, promotii si reduceri substantiale. Tu decizi ceea ce vrei sa achizitionezi, dar si calitatea acestora.

Spor la cumparaturi!

s-ar putea sa-ti placa