Acasa Tehnologie Hound, cel mai bun asistent digital de pe piata

Hound, cel mai bun asistent digital de pe piata

by Dragos Schiopu

De curand pe piata digitala s-a lansat o noua aplicatie, Hound, care este de fapt un asistent digital cu comanda vocala. De ce este aceasta aplicatie diferita fata de cele stiute pana acum? Deoarece aceasta este cea mai rapida aplicatie de acest gen.

Varianta beta a acestei aplicatii a fost lansata vara trecuta, iar compania Soundhound nu a incetat sa-i imbunatateasca serviciile, iar asta intamplandu-se doar cu ajutorul testarilor din lumea intreaga.

De curand utilizatorii pot gasi informatii utile despre restaurante si transport cu ajutorul aplicatiei, datorita parteneriatului incheiat intre compania aplicatiei cu Yelp si Uber.

Hound pare a fi cea mai avansata aplicatie pe comanda vocala de pana acum. Este lesne de inteles de ce compania nu doreste sa divulge secretul pentru reusita lui Hound avand in vedere competitorii de la Apple si Google.

Compania declara ca tehnologia din spatele lui Hound este construita pe baza unei abordari unice a procesarii naturale a limbii si a sunetelor.

In cazul in care aplicatia Hound nu dispune de informatia ceruta de catre utilizator, aceasta redirectioneaza utilizatorul catre motorul de cautare Bing. Aplicatia nu foloseste motorul de cautare Google, pentru a cauta informatia ceruta, ci foloseste o baza de date proprie din care isi extrage informatiile.

Un dezavantaj pentru aplicatia Hound este acela ca asistentul digital nu are acces la sistemul de operare al telefonului si de aceea nu poate valorifica informatiile personale ale utilizatorilor, cum ar fi istoricul de cautari.

Asadar aplicatia Hound este limitata momentan in a da utilizatorilor sai informatii utile despre business-uri locale, dar si transport sau alte informatii.

s-ar putea sa-ti placa

1 comentariu

Bitu Mihai 07-10-2016 - 16:04

Interesant. Nu stiam de aplicatia asta si nu am auzit de lansarea ei, insa pare interesanta. Cred ca o sa-i fac un test si apoi voi scrie despre ea, pentru ca merita.

Comentariile sunt inchise.