Acasa Tehnologie Masa care isi schimba design-ul constant

Masa care isi schimba design-ul constant

by Dragos Schiopu

In dimineata asta in drumul meu spre birou am fost surprinsa de un anumit video distribuit pe o anumita pagina de socializare. Dupa mult timp am avut acea senzatie de nou, de a descoperi ceva nou.

Poate ca despre ceea ce am sa va vorbesc in materialul urmator este deja cunoscut pentru voi, dar pentru mine este inca o notiune si o chestiune noua asa ca am sa va vorbesc despre masa care isi schimba design-ul constant, adica masa kinetica.

Prin urmare este o masa normala ce este accesata de la un calculator pentru a schimba diferitele modele ce se gasesc pe suprafata mesei. In plus de asta, de obicei pe suprafata mesei se afla un strat de nisip sau orice alt material care se poate modela usor fara a se schimba structura mesei sau sa se imprastie acel strat de pe suprafata acesteia.

Pentru a se putea realiza acesta schimbare constanta a design-ului sunt necesare un calculator care sa dicteze structura si forma designului, o bila, dar si un magnet care sa poata pune in functiune acea bila pentru a schimba aspectul suprafetei mesei.

Asta in cazul in care bila nu este legata de scripeti si de alt sistem pentru a duce la realizarea acestui tip de schimbare constanta. Procedeul de schitare a noului design pe suparfata mesei pare destul de simplu si de aplicat si pentru alte suprafete a altor obiecte, mai ales daca se cunoaste algoritmul folosit pentru a putea realiza acest lucru.

Si pentru ca am fost inca de dimineata fascinata de masa care isi schimba constant design-ul am sa va las mai jos filmuletul pe care l-am vizionat eu de diminata, dar si un altul care va ofera mai multe detalii despre acest procedeu de schimbare a design-ului a suprafetei respective.

https://www.youtube.com/watch?v=9hoqgb-83CI

s-ar putea sa-ti placa