Acasa Electrocasnice Noutati de la Gearbest

Noutati de la Gearbest

by Dragos Schiopu

Despre Gearbest si despre produsele de la ei de pe site v-am mai vorbit de-a lungul timpului si pe unele chiar le-am folosit multa vreme. Astazi am primit noi jucarii spre testare si, desi initial a fost ceva mai greu cu setarea lor, acum functioneaza perfect.

Cel mai mult din pachet mi-a placut priza wireless, acum pot stinge si aprinde lumina de la acvariu chiar si cand nu sunt acasa, sau daca m-am bagat deja in pat si am uitat de ea, iau repede telefonul si prin intermediul aplicatiei. Ceea ce m-a incantat si mai tare a fost faptul ca o poti programa din telefon sa porneasca si sa se opreasca automat, de asemenea indica consumul de curent in timp real, arata si cat s-a consumat saptamanal sau lunar, poti sa ii setezi si pretul per kW. Eu am dat mult mai multi bani pe o priza programabila si de asemenea am dat destui bani si pe o priza care sa-mi indice consumul de curent. Daca stiam eu ca pot vedea asta direct intr-o aplicatie pe telefonul mobil, cred ca mi-as fi cumparat demult o astfel de priza wireless. De fapt am de gand sa mai iau cateva, ca pe langa acvariu sunt si alte lucruri pe care vreau sa le controlez de la distanta.

Cred ca o astfel de priza controlabila prin wireless este cel mai utila vara, cand vrei sa dai drumul aparatului de aer conditionat inainte sa ajungi acasa, ca sa gasesti deja racoare. Din fericire, aparatul meu de aer conditionat are propriile functii wi-fi, asa ca nu voi avea nevoie de o astfel de priza in cazul lui.

Un alt device foarte interesant este senzorul de usa/fereastra de la Xiaomi. Acesta e util pentru a putea fi anuntat daca ai lasat o fereastra deschisa si se poate lega la o mica alarma care sa detecteze daca cineva intra, ca un fel de mic senzor de efractie. Face parte dintr-un sistem mai complex cu senzori de miscare si sistem de alarmare, dar din pacate eu m-am ales deocamdata cu senzorul de usa.

De asemenea, pentru ca se fac 4 ani de cand Gearbest exista pe piata, s-au gandit sa sarbatoreasa; si cum puteau sa faca asta altfel daca nu prin reduceri. Astfel, in cadrul mai multor evenimente ce urmeaza a avea loc de azi, veti putea beneficia de reduceri substantiale la foarte multe produse. Detaliile le gasiti aici, iar daca vreti sa comandati si produse foarte ieftine, aveti inca ceva coduri de discount la produsele sub un dolar.

s-ar putea sa-ti placa