Acasa Telefoane O noua premiera in lumea telefoanelor smart

O noua premiera in lumea telefoanelor smart

by Dragos Schiopu

Nu stiu daca si voi sunteti la curent cu ultima veste, dar chinezii de la Huawei au pregatit cateva noutati importante cu privire la telefoanele inteligente, astfel anuntand in mod oficial o noua premiera in acest domeniu. Una dintre cele mai importante noutati aduse pe piata de catre cei de la Huawei este legata de senzorul de imagine telephoto ce are un zoom optic de pana la 5X in Huawei P20 Pro. Ba mai mul decat atat cealalta noutate ce a fost lansata si anuntata pe piata se refera la un nou model de telefon mobil inteligent ce are proprietati impresionante.

Care sunt caracteristicile noului model smartphone de la Huawei?

Cred ca aceasta este una dintre cele mai importante vesti si probabil ca ar fi fost mult mai indicat sa incepem acest articol cu aceasta, insa cu cat suspanul este mai mare pentru cititori cu atat mai bine pentru cei ce vor citi acest articol pana la final. Prin urmare noul model de smartphone de la Huawei are urmatoarele elemente distincte:

  • 6 GB RAM;
  • spatiu de stocare 512 GB;
  • poate realiza poze de inalta rezolutie;
  • sau poate inregistra filme 4K;

Ceea ce este foarte important de spus despre noul smartphone de la Huawei este faptul ca pentru prima data capacitatea de stocare interna aproape se dubleaza. Pana acum orice firma producatoare de telefoane inteligente oferea clientilor lor un spatiu de stocare de aproximativ 256 GB, iar in prezent cei de la Huawei vor oferi un spatiu de stocare de 512 GB pentru noul lor model.

Iar aceasta noua premiera se datoreaza faptului ca aceste noi modele de telefoane inteligente pot realiza atat fotografii la standarde inalte, cat si pot inregistra filmulete la o rezolutie 4K. Iar pentru a putea realiza acest tip de lucruri este nevoie de foarte mult spatiu unde sa se poata stoca si procesa atat fotografiile, cat si filmuletele.

Prin urmare, in aceasta primavara cei de la Huawei au dorit sa aduca primii informatii si noutati in acest domeniu al telefoanelor inteligente. Avand in vedere toate aspectele mai sus amintite voi ce parere aveti despre noul model de smartphone de la Huawei?

s-ar putea sa-ti placa