Acasa Diverse SENNHEISER va construi o noua fabrica in Romania

SENNHEISER va construi o noua fabrica in Romania

by Dragos Schiopu

Sennheiser va construi in Romania, mai exact in Brasov cea de-a patra fabrica la nivel global, avand in vedere ca celelalte sunt construite in Germania, Irlanda si Statele Unite ale Americii. Dupa finalizarea constructiei din acest an a acestei fabrici, destinatia acesteia este de a produce acele produse electronice destinate publicului larg. Locul ales pentru noua fabrica din Romania de catre cei de la Sennheiser a fost Parcul Industrial Brasov.

Cei din Parcul Industrial Brasov vor avea un rol cheie in a asigura toate standardele de inalta calitate, pentru ca fabrica celor de la Sennheiser sa realizeze produsele in conditii optime. In timp ce fabrica din Tullamore, Irlanda, produce in special monitoare de studio si traductoare acustice, la sediul central din Wedemark productia este concentrata in special pe produse premium si profesionale, inclusiv microfoane wireless.

Microfoanele pentru pietele americane si asiatice sunt produse la fabrica din Albuquerque, Statele Unite ale Americii. Fondata in 1945, Sennheiser continua sa fie o afacere de familie si este astazi unul dintre cei mai importanti producatori globali de casti, microfoane si sisteme de transmisie wireless.

Aceasta companie este prezenta in peste 50 de tari si detine fabrici in Germania, Irlanda si Statele Unite ale Americii. Sennheiser are aproximativ 2800 de angajati pasionati de audio la nivel global. Din 2013, Sennheiser este condusa de Daniel Sennheiser si Dr. Andreas Sennheiser, membrii celei de-a treia generatie a familiei care a fondat compania. In 2016, Grupul Sennheiser a avut vanzari totale de 658,4 milioane de euro. Pentru cei ce vor sa afle si mai multe detalii gasiti aici.

s-ar putea sa-ti placa