Acasa Computere Microsoft pregateste imbunatatiri pentru icoanele din Windows 10

Microsoft pregateste imbunatatiri pentru icoanele din Windows 10

by Dragos Schiopu

Utilizatorii de Windows s-au plans intotdeauna cu privire la icoanele pentru aplicatiile native ale sistemului de operare, care sunt folosite de catre Microsoft. Fie ca a fost vorba de icoanele lipsa din meniul Start al Windows Vista, numeroasele icoane ciudate care apar la erori sau icoanele „imbatranite” amestecate cu cele moderne in Windows 8, Microsoft nu a reusit intotdeauna sa ii multumeasca pe utilizatorii de Windows.

Pentru a-i multumi pe utilizatori, Microsoft pregateste un nou update pentru Windows 10 Technical Preview care include o serie de imbunatatiri asupra design-ului icoanelor. Noul update aduce imbunatatiri icoanelor „imbatranite” care vor trece la un design mai modern. Noile inlocuiri vor fi un amestec de culoare si de simplitate. Schita pentru icoanele din Windows 10 este una plata, simpla si foarte colorata.

windows10icons.0

O schimbare evidenta va fi pentru Cosul de reciclare. Microsoft a optimizat de mai multe ori icoana pentru cosul de reciclare. Potrivit unui site de IT din China, icoana cosului de reciclare a fost creata doar intr-un minut in Microsoft Paint.

recycle bin-windows 10

Feedback-ul pentru modificarile icoanelor pentru Windows 10 a fost unul, in ceea mai mare parte, negativ. Acest feedback negativ va creea mai multe discutii pe acest subiect.

Windows 10 este un proiect la care se mai lucreaza, o versiune completa va fi finalizata in vara acestui an. Dar modificarile pentru icoanele din Windows 10, dupa cum puteti vede in prima imagine, mi se par a fi foarte bune doar icoana de la Cosul de reciclare nu imi place, pare prea banal.

s-ar putea sa-ti placa