Acasa Computere Microsoft finalizeaza lucrarile pentru Windows 10 in vara lui 2015

Microsoft finalizeaza lucrarile pentru Windows 10 in vara lui 2015

by Dragos Schiopu

windows-10-desktop

Dupa prima lansare a versiunii de Technical Preview se pare ca cei de la Microsoft lucreaza cu spor pentru a finaliza versiunea de Windows. Conform unor informatii primite de la Microsoft se pare ca intreg proiectul va fi finalizat in vara lui 2015. Dupa primele impresii pe care le-au primit de la utilizatori in privinta lui Windows 10 Technical Preview, se pare ca au luat in considerare mult mai multi factori ce trebuiesc modificati. Majoritatea persoanelor ce au testat Windows 10 au avut o gramada de nemultumiri. Personal si eu am avut ocazia sa testez aceasta versiunea de Technical Preview si nu am ramas deloc impresionat, se pare ca Microsoft ca de obicei s-a axat mai mult pe adaugarea unor functii foarte putin folositoare si schimbarea grafica a intreg sistemului. Vobind de schimbarea grafica, iconitele din Windows 10 Technical Preview au nemultumit o mare parte dintre utilizatori, speram insa ca cei de la Microsoft vor lua in considerare acest aspect intrucat deranjeaza enorm atunci cand vezi o interfata grafica foarte bine lucrata si iconite de moda veche.

Da, ati auzit bine cei de la Microsoft se pregatesc sa lanseze versiunea finala a lui Windows 10 in luna iunie a acestui an, asta dupa ce au publicat doua versiuni de Technical Preview in care au putut sa primeasca feedback-uri de la utilizatori si sa modifice acolo unde a fost cazul. Dupa spusele acestora se pare ca versiunea pentru mobil va fi lansata luna aceasta.

Microsoft va mai prezenta si alte detalii cu privire la viitorul lor sistem de operare, astfel tinandui mereu informati pe utilizatori. Daca stam bine si analizam modul in care se desfasoara activitatea pentru Windows 10 se pare ca procesul de dezvoltare al lui Windows 8 a fost cat de cat asemanator. Microsoft a mers pe aceeasi schema si a incercat sa mai adauge cateva imbunatatiri la sistemul lor de operare

Sunt un mare fan al sistemelor de operare de la Microsoft si nu mi-as dori ca acestia sa ma dezamageasca dupa lungile asteptari.

s-ar putea sa-ti placa

Comentariile sunt inchise.