Acasa Portabile Microsoft Moonraker, ceasuri inteligente cu Windows 10

Microsoft Moonraker, ceasuri inteligente cu Windows 10

by Dragos Schiopu

Piata de smartwatch-uri este dominata de Android Wear si Apple Watch. Chiar daca Microsoft nu are un smartwatch propriu pe piata, un utilizator si-a imaginat cum ar putea sa arate un ceas inteligent marca Microsoft.

moonraker1

Conceptul de mai sus este realizat de catre Peichi, si este viziunea lui cum ar putea arata un smartwatch de la Microsoft. Acest concept ar putea avea legaturi cu cel oficial, potrivit lui evLeakes. Acest design ar putea fi considerat a fi un studiu de design din proiectul Microsoft Moonraker. Defapt, proiectul Moonraker a fost proiectul celor de la Nokia, care avea ca scop crearea unui smartwatch modern cu sistemul de operare Windows Phone, special optimizat pentru un ceas inteligent.

Conceptul de smartwatch marca Nokia trebuia sa fie prezentat alaturi de Nokia Lumia 930 dar pentru ca Microsoft a achizitionat divizia de smartphone, acestia au anulat aceasta prezentare.

Imaginile cu Microsoft Moonraker, posibil un nume de cod pentru smartwatch, au fost descoperite pe un blog Tumblr de catre Evan Blass. Posibil ca imaginile aparute pe internet sa fie o strategie de marketing prin care Microsoft vrea sa vada reactia faniilor, pentru a sti daca ar avea succes un astfel de smartwatch sau va fi in zadar dezvoltarea unui astfel de ceas inteligent.

Interfata smartwatch-ului va fi interfata Metro similara cu Windows Phone si va fi asociata cu un e-mail foarte usor de utilizat, telefon si aplicatii de mesagerie. Vor fi preinstalate si aplicatiile Facebook si MixRadio. Probabil aceste ceasuri inteligente vor veni in mai multe versiuni cu diferite culori pentru curele.

 

s-ar putea sa-ti placa