Acasa Telefoane Blackberry va adopta sistemul de operare a celor de la Google?

Blackberry va adopta sistemul de operare a celor de la Google?

by Dragos Schiopu

Logo-blackberry-android

Este bine stiut faptul ca sistemul de operare a celor de la Google pentru terminalele mobile, mai exact Android, este unul dintre cele mai bune si mai cunoscute din lume, intrucat este gratuit si ofera o gama variata de facilitati. Blackberry pana la momentul de fata s-au incapatanat sa isi pastreze propriul sistem, sa ramana pe aceeasi linie de productie si sa nu apeleze la o alta companie in favoarea acestui lucru, insa, o data cu trecerea anilor, dezvoltatorii si-au dat seama in sfarsit ca Android-ul este de viitor, ca le poate aduce o serie larga de avantaje, printre care numarul extrem de mare de aplicatii si utilizatori.

Conform informatiilor primite de la Reuters, se pare ca Blackberry va scoate pe piata la sfarsitul acestui an, primul lor terminal cu Android. Blackberry a ramas printre putinii dezvoltatori de telefoane mobile care nu au apelat inca la Android, insa editorii Reuters au pretins zilele trecute ca dezvoltatorii se pregatesc sa adopte platforma Google pentru viitorul lor terminal.
Daca sunteti fani Blackberry nu ar trebui sa va faceti griji pentru sistemul de operare Blackberry 10, intrucat gigantul dezvoltator canadian vrea sa experimenteze o noua piata si sa vada rezultatele platformei de operare pentru terminalele mobile a celor de la Google. Printre multe altele, cei de la Blackberry planuiesc sa mai lanseze in viitorul nu foarte indepartat BES12, o platforma de management securizat pentru device-urile portabile.

Momentan informatiile nu sunt 100% sigure, intrucat nu vin din partea unui oficial Blackberry, insa ne putem astepta sa vedem o evolutie din partea lor, intrucat vanzarile au inceput sa scada tot mai mult, iar compania sa aiba de suferit de pe urma asta. Blackberry incearca doar o noua metoda de ai atrage pe cumparatori, insa daca stam bine si analizam produsele lansate in trecut, de cele mai multe ori compania s-a inselat in mai multe privinte, sperand ca de data aceasta sa nu mai fie cazul.

s-ar putea sa-ti placa