Acasa Electrocasnice Masina de spalat vase Beko DFN 6833 un ajutor de nadejde in casa ta!

Masina de spalat vase Beko DFN 6833 un ajutor de nadejde in casa ta!

by Dragos Schiopu

masina de spalat vase beko

Atat masinile de spalat vase cat si celelalte electrocasnice au inceput sa devina din ce in mai inteligente. Odata cu evolutia tehnologiei electrocasnicele au beneficiat de noi sisteme cu ajutorul carora sa le faca viata mai usoara oamenilor.

Masina de spalat vase DFN 6833 este ideala pentru orice familie, fiind una dintre cele mai calitative si mai performante de pe piata. Este printre putinele astfel de dispozitive electrice ce sunt in stare sa aiba pana la 8 programe de spalare. Masina de spalat vase se adapteaza destul de usor oricarui stil de viata. Este indeajuns sa selectati programul Quick & Clean pentru modul de spalare rapida sau daca doriti ca vasele sa fie perfect curate modul de Extra Hygiene reprezinta cea mai buna alegere. Printre multe altele masina de spalat vase a celor de la Beko este capabila sa curete extrem de bine sticla si vasele din portelan chinezesc foarte murdare, activand doar programul de Active Wash, beneficiind astfel de o curatare eficienta si in deplina siguranta.

Programul de spalare Extra Hygiene este cunoscut datorita igienei sporite cu ajutorul careia se pot distruge bacteriile si microorganismele in proportie de 99.99%. Intregul sistem a celor de la Beko este extrem de bine gandit, totul fiind foarte usor de manevrat si accesat, avand un concept unic si o flexibilitate maxima in asezarea vaselor pe rafturi si suporturi. Mai multe informatii despre standardele de igiena a masinii de spalat vase DFN 6833 puteti gasi si pe link-ul din text.

Printre cele mai mari avantaje ale acestei masini de spalat se enumera si capacitatea de a economisi energia, fiind capabila de o eficienta A+. Pentru un control mult mai usor, intregul sistem este conectat la un display LCD cu ajutorul caruia se pot urmari programele in derulare cat si timpul ramas pana la finalizarea unei spalari complete.

In comparatie cu celelalte masini de spalat vase de pe piata, Beko DFN 6833 este capabila sa spele cu o eficienta sporita chiar si atunci cand nu este folosita la capacitate maxima, avand un modul de „Incarcare la jumatate” ce permite realizarea unei spalari extrem de bune chiar si cu mai putine vase. Masina este cunoscuta in special pentru consumul redus de energie electrica si apa, avand unele dintre cele mai bune sisteme de pe piata.

Pentru mai multe informatii vizita-ti site-ul oficial Beko.ro

s-ar putea sa-ti placa