Acasa Computere Office 2016 poate fi descarcat gratuit in varianta pentru MAC

Office 2016 poate fi descarcat gratuit in varianta pentru MAC

by Dragos Schiopu

cx

Microsoft ofera gratuit varianta de Office 2016 pentru sistemul de operare Mac OS X. Dupa ce Microsoft timp de cativa ani a dezvoltat pachetul Office doar pentru sistemele de operare Windows se pare ca de data aceasta au facut in asa fel incat si beneficiarii de MAC Os X sa se poata bucura de un pachet Office de foarte buna calitate.

Microsoft ca de obicei cauta sa atraga cat mai multi clienti, astfel lansand o versiune gratuita a pachetului Microsoft Office 2016 in varianta de Preview pentru Mac. Dupa spusele acestora se pare ca mai sunt doar cateva luni pana cand compania va reusi sa lanseze varianta finala a lui Office 2016, odata cu lansarea si lui Windows 10. Cei de la Microsoft au ales sa distribuie aceasta versiune de preview inaintea lansarii intocmai pentru ca versiunea finala sa fie cat mai buna, cu feedback-urile din partea utilizatorilor, stiind exact unde trebuie sa se intervina si sa se modifice. Compania a procedat la fel si cu Windows 10 Consumer Preview, intocmai pentru ca totul sa decurga extrem de bine datorita cerintelor clientilor, oferind astfel unul dintre cele mai bune sisteme de operare de pe piata.

Dupa multi ani de promisiuni se pare ca cei de la Microsoft au introdus in sfarsit o actualizare cu suport nativ pentru ecrane cu rezolutie mare, Retina Display HiDPI. In Office 2016 utilizatorii vor putea rula aplicatiile incluse in mod full screen, astfel facand loc unor anumite zone pentru a mai usura din munca utilizatorilor.

Pentru prima oara, Microsoft a integrat un sistem cu ajutorul caruia utilizatorii sa poata lucra la un proiect de la distanta, cu module de comentarii comune si functii ce pana acum au ezitat sa le adauge in acest pachet.

Printre multe alte aplicatii, compania a lucrat destul de mult si in dezvoltarea PowerPoint, facandul sa arate mult mai bine si oferindui functii benefice unei prezentari de top.

Intregul pachet Office 2016 pentru Mac poate fi descarcat de aici.

s-ar putea sa-ti placa