Acasa Tehnologie Invata in fiecare zi un lucru nou cu aplicatia Owl

Invata in fiecare zi un lucru nou cu aplicatia Owl

by Dragos Schiopu

Un mare intelept spunea ca nu incetam niciodata sa invatam si un om adevarat, care vrea sa creasca si sa se dezvolte permanent, citeste si isi insuseste lucruri noi si dupa ce a parasit bancile scolii. Ei bine, cu aplicatia Owl ai posibilitatea sa descoperi si sa inveti un lucru cel putin interesant si de care nu aveai habar in fiecare zi.
owl-teacher
Aplicatia Owl te ajuta sa-ti imbogatesti cultura generala si sa afli anumite informatii de care te poti folosi in viata de zi cu zi. Are un design simpla, usor de inteles, cu doua teme, fie pe alb, fie pe negru. Principala caracteristica a acestei aplicatii este ca iti ofera zilnic informatii total exclusiviste, necopiate din alte parti sau redistribuite. Creatorul aplicatiei, Veeral Patel, povesteste ca i-a venit aceasta idee in timp ce bea un ceai de lamaie si spune ca ,, In timp ce majoritatea inventatorilor se bazeaza pe cafea ca sa ii tina treji, eu ma bazez pe ceai. Cea mai buna parte din aceasta experienta a fost sa citesc, la final, prima informatie din aplicatia Owl, acea ca eu am inventat-o. De cele mai multe ori informatiile care ne sunt date de astfel de aplicatii sunt fie duplicate, fie lipise de interes. Principalul scop al aplicatiei Owl este sa aduca tot timpul ceva nou.”.
iphoneblack
Aplicatia este disponibila atat pentru iOS, cat si pentru Android, fiind gratuita. Owl iti permite si sa distribui informatia pe care ai aflat-o in ziua respectiva pe Facebook sau Twitter. De asemenea, ai posibilitatea de a alege daca doresti sau nu sa primesti notificari, dar si momentul din zi in care le vrei. Mi-am descarcat si eu aplicatia si pot spune ca sunt placut surprinsa de felul in care s-a prezentat pana acum. Simpla, dar foarte interesanta si utila. De exemplu, azi am aflat ca 81% din costurile pentru Statia Spatiala Internationala sunt acoperite de USA, 8% de catre Rusia, 3% de Europa, alte 3% de catre Japonia si 1% de Canada.
10500277_755772144483324_457621314315123309_n

s-ar putea sa-ti placa