Acasa Tehnologie 3 videoclipuri din 2014 care te vor face sa lacrimezi

3 videoclipuri din 2014 care te vor face sa lacrimezi

by Dragos Schiopu

Suntem la jumatatea anului 2014 si m-am gandit ca ar fi de bun augur sa va prezint trei dintre cele mai emotionante videoclipuri ce au aparut in acest an. Am ales 3 videoclipuri care au strans zeci de milioane de vizualizari pe Youtube, inspirand o multime de oameni.
Woman-crying
Primul videoclip ales prezinta miracolul ploii, adica bucuria unui copil care simte pentru prima data picaturile de ploaie pe propria piele. Dupa cum veti putea urmari in clipul de mai jos, fetita este absolut fascinata de ploaie, ba chiar zambeste de mai multe ori, semn ce arata fericirea sincera si adevarata. Putem observa si cum micul omulet isi cheama mama sa i se alature in ploaie, moment ce te lasa fara cuvinte. Asadar, bucurati-va de cea mai sincera dovada de fericire.

Al doilea videoclip care m-a impresionat in mod special este, de fapt, o reclama publicitara. Marturisesc ca pana la sfarsit, nu a fost vreun moment in care sa-mi fi dat seama ca videoclipul pe care il vizionam era un spot publicitar. Povestea din spatele reclamei infatiseaza un tanar care in fiecare zi face cate o fapta buna, aratand astfel consecventa si fiind un model pentru fiecare dintre noi. El ne demonstreaza faptul ca atata timp cat nu renunti si continui sa faci un lucru, dorintu-ti-l, acesta se va indeplini la un moment dat. Mai jos nu priviti un videoclip sau o reclama, ci o lectie de viata.

Ultimul videoclip, dar nu cel din urma, este castigatorul de la Super Bowl 2014, adica reclama care a fost cea mai apreciata si vizualizata pe parcursul evenimentului. Clipul incearca sa ne arete o stransa legatura intre un labrador si un cal, acestia neputand fi despartiti sub nicio forma. Acest videoclip a doborat recordul de vizualizari pe Youtube al unei reclame de la Super Bowl din toate timpurile.Enjoy!
http://www.youtube.com/watch?v=uQB7QRyF4p4

s-ar putea sa-ti placa