Acasa Promotii Flanco Discount Night – incepe in seara asta la ora 20:00

Flanco Discount Night – incepe in seara asta la ora 20:00

by Dragos Schiopu

Flanco vine cu reduceri de pana la 65% in aceasta seara. Suna foarte bine, mai ales ca aveam de gand sa mai fac cateva comenzi online. Si cum Flanco promite preturi foarte bune, m-am decis sa astept pana in aceasta seara. Promotia incepe la ora 20.00 si se termina pe data de 16 iulie (maine) la ora 6.00 dimineata. Deci fiti cu ochii pe ofertele celor de la Flanco in aceasta seara.

FlancoDiscountNight

Flanco introduce o campanie de reduceri ce promite preturi foarte bune pentru o multime de produse IT. De exemplu un SSD ar trebui sa coste in jur de 160 de lei si eu sunt foarte incantat pentru ca un astfel de SSD dubleaza performanta PC-ul sau a laptop-ului.

Pretul tabletelor ar putea ajunge si sub 150 de lei. Dar nu numai, oferte vor fi si la telefoanele mobile precum iPhone 6. Nu stiu ce reducere va avea acest telefon, dar sunt curios.

Pe mine ma intereseaza doar SSD-urile si categoria televizoarelor, pentru ca actualul televizor este cam demodat. Insa reduceri vor fi la foarte multe articole.

Puteti accesa oferta la acest link. Dupa cum am spus si mai sus, campania dureaza de la ora 20:00 din aceasta seara pana maine dimineata la ora 6:00 asa ca ar fi bine sa fiti pe faza pentru a nu ramane fara device-ul dorit, pentru ca stocurile se epuizeaza rapid la cele mai bune oferte.

s-ar putea sa-ti placa