Acasa Telefoane Samsung Galaxy A8 a fost lansat

Samsung Galaxy A8 a fost lansat

by Dragos Schiopu

Samsung a introdus un nou model pentru seria Galaxy A, dupa ce a lansat trei modele destul de reusite si anume A3, A5 si A7. Galaxy A8 este un phablet cu specificatii mid range, insa nu este un upgrade pentru A7 de exemplu. Diferenta majora dintre A8 si A7 este display-ul si design-ul, foarte asemanator cu Galaxy S6.

samsung-galaxy-a8-5

Samsung Galaxy A8 este un smartphone cu ecran de 5,7 inci FHD, cu 0,2 inci mai mare decat Galaxy A7. Insa cea mai mare diferenta pentru telefon este design-ul care nu mai respecta standardul seriei A. Acest A8 seamana cu un Galaxy S6 cu dimensiuni mult mai mari.

Procesorul de pe acest terminal este un Snapdragon 615 care este un octa core. Acest CPU are la baza patru nuclee ARM Cortex A53 tactate la 1,5 Ghz si patru nuclee ARM A53 tactate la 1.0 Ghz. Memoria RAM are 2GB, iar cea interna 16/32GB, dar se poate mari printr-un card micro SD de maxim 128 Gb. Telefonul are si conectivitate 4G.

Telefonul este si foarte subtire, avand doar 5.9 mm grosime, insa ascunde o baterie de 3050 mAh. Camera principala are 16Mp si poate filma la rezolutie 1080p. Camera frontala are 5MP.

Acest smartphone a fost lansat de Samsung in China, dar il vom vedea si in Europa in viitorul apropiat.

s-ar putea sa-ti placa