Acasa Portabile Microsoft Surface Pro 4 se va lansa in octombrie

Microsoft Surface Pro 4 se va lansa in octombrie

by Dragos Schiopu

Microsoft Surface Pro 4 se va lansa in octombrie si va veni cu Windows 10 alaturi de Intel Skylake. Noua tableta ar trebui sa impresioneze destul de mult, mai ales ca are specificatii hardware foarte bune, unde se mai adauga si un design reusit.

Microsoft Surface Pro 4

Daca vreti o tableta cu adevarat utila, Microsoft Surface Pro 4 sau Pro 3 reprezinta cu adevarat o solutie. Daca Microsoft a reusit sa livreze cate 300.000 de unitati lunar de Surface Pro 3, cu noua generatie Microsoft vrea sa livreze intre 400.000 si 500.000 de unitati pe luna. Noua generatie va folosi si cele mai noi procesoare de la Intel si anume Skylate.

Microsoft nu va face o schimbare majora cu Surface Pro 4 fata de vechea generatie Surface Pro 3. Display-ul va ramane la fel, dar cum era de asteptat, Surface Pro 4 va beneficia de noile procesoare de la Intel mai eficiente energetic si cu un plus de performanta. De asemenea tableta vine si cu Windows 10, cel mai nou sistem al celor de la Microsoft care a starnit un interes imens.

Practic, Surface Pro 4 nu va fi un real upgrade pentru Surface Pro 3, dar pentru cei ce vor sa detina cele mai noi gadget-uri vor trebui sa plateasca destul de mult, pentru ca tabletele produse de Microsoft au un pret destul de ridicat, dar isi fac foarte bine treaba.

s-ar putea sa-ti placa