Acasa Promotii eMAG aduce noi reduceri pentru televizoarele inteligente

eMAG aduce noi reduceri pentru televizoarele inteligente

by Dragos Schiopu

Comode-living-moderne-pentru-televizor

EMAG, cu ocazia aniversarii comenzii cu numarul 1.000.000, vine cu unele dintre cele mai atractive reduceri la televizoare. Avand o gama diversificata, cei de la eMAG au adaugat la reducere cele mai interesante si mai atractive produse.
Am alcatuit o lista, astfel incat sa stiti cat de bine sa faceti raport-ul calitate pret, daca doriti sa achizitionati un televizor.

Televizor LED Android 3D Philips Ambilight:

Televizorul LED Android 3D Philips Ambilight, aduce o experienta unica, o experienta 3D mult mai vasta fata cea cu care v-ati obisnuit pana acum. Produsul este perfect conceput pentru o sufragerie, avand dimensiunile corespunzatoare, astfel incat sa acopere o incapere mai mare. Este primul televizor european ce are ca sistem de operare Android, fapt pentru care va ofera o sumedenie de aplicatii, atat din magazinul Google cat si Philips App Store. Produsul poate fi achizitionat de AICI.

Televizor LED Star-Light:

Daca vorbim despre tehnologie de ultima ora si iluminare cat se poate de buna, televizorul Star-Light imbina utilul cu placutul, oferind o gama diversificata de preset-uri astfel incat sa nu aveti probleme atunci cand petreceti o perioada mai lunga vizionand continut media. Acesta beneficiaza de o rezolutie 1920 x 1080, 3 port-uri HDMI si unul USB, ce va permit accesarea fisierelor atat din calculator cat si de pe stick-ul portabil. Produsul poate fi achizitionat de AICI.

Televizor LED Smart TV 3D Philips:

Extrem de bine gandit, cu unele dintre cele mai interesante si mai atractive aplicatii puse vreodata pe un SMART TV, aduce o imbunatatire radicala din punct de vedere a experientei de utilizare. Televizorul are o rezolutie de 3840 x 2160 pixeli si este capabil sa iti ofere o calitate HD de cea mai inalta clasa, avand 4 trilioane de culori si un contrast dinamic de 500.000:1. Acesta combina cele mai performante si mai noi tehnologii de procesare a imaginii, astfel incat sa ofere o claritate de neegalat. Produsul poate fi achizitionat de AICI.

s-ar putea sa-ti placa