Acasa Promotii Din lac in put: Ziua Resigilatelor la eMag

Din lac in put: Ziua Resigilatelor la eMag

by Dragos Schiopu

Credeati ca imediat dupa ce se va termina Revolutia Preturilor de la eMag, nu vom mai vedea nicio reducere? Ei bine ati crezut prost, deoarece am cam sarit din lac in put, cei de la eMag organizand o noua campanie de reduceri, de data aceasta fiind vorba despre produsele resigilate. Campania se numeste desigur Ziua Resigilatelor si putem profita de ea pentru a cumpara o multime de produse ce prezinta mici zgarieturi, fiind totusi noi, la un pret mult mai mic decat produsul impecabil.

Intreaga oferta de produse poate fi vazuta daca dati click aici insa eu, dupa cum poate v-ati obisnuit deja, va voi recomanda cateva produse pe care eu le-as cumpara daca as avea banii vostri.

Tableta Allview Ax3 Party

Daca vreti o tableta ieftina si buna atunci ar trebui numaidecat sa profitati de reducerea de 58%. Pretul acestei tablete de 7 inch, 3G, procesor dual core de 1 GHz si 512 MB RAM este de doar 249 de lei, un adevarat chilipir la acest pret.

Laptop Asus X553MA-SX454B

Cu 20% mai ieftin puteti cumpara si acest laptop Asus X553MA-SX454B, laptop dotat cu un procesor dual core de 2.5 GHz, 4 GB memorie RAM si 500 GB memorie interna. Pretul sau este de doar 939 de lei, deci e un laptop numai bun de folosit pentru a naviga pe internet, pentru filme, muzica dar si pentru activitati de tip office. Pe scurt, un laptop pentru studenti si elevi.

Ceas Samsung Gear S, Super Amoled

Sa zicem insa ca nu iti doresti nici o tableta si nici un telefon ci ai dori sa afli cum este sa ai un ceas inteligent. Daca premisa mea este una corecta, atunci iti recomand ceasul inteligent Samsung Gear S cu ecran Super Amoled, ecran de 2 inch, 4 GB memorie interna, 512 MB memorie RAM si conexiune 3G. Pretul sau a fost redus cu 25%.

Asadar, ar trebui sa verificam mai des si oferta de produse resigilate deoarece acestea au de fiecare data un pret mai mic si astfel pentru o simpla zgarietura aproape invizibila putem primi reduceri atractive de pana la 50% precum si un produs foarte bun, in ciuda faptului ca prezinta mici urme de folosire. Am citit chiar foarte multe pareri pozitive despre resigilatele de la eMag.

s-ar putea sa-ti placa