Acasa Telefoane Din 5 octombrie vom putea vedea Android 6.0

Din 5 octombrie vom putea vedea Android 6.0

by Dragos Schiopu

Se stia deja faptul ca la inceputul lunii octombrie va aparea cea mai noua versiune de Android, si anume versiunea 6.0, insa nu eram siguri daca vom putea vedea aceasta versiune pe majoritatea telefoanelor sau doar pe un anume model. Aceasta nesiguranta este datorata faptului ca pe 29 septembrie vor fi lansate ultimele modele Nexus care vor fi dotate desigur cu sistemul de operare Android 6.0, insa conform zvonurilor s-ar putea sa nu asteptam prea mult actualizarea si pe restul telefoanelor mobile.

Mai exact, pe internet a aparut o fotografie care pare sa dezvaluie mai multe date cand noul sistem de operare al celor de la Google ar trebui sa ajunga pe mai multe modele:

android-marshmallow-550x122

Asadar, este posibil sa vedem Android 6 si pe Nexus 5, deci nu numai pe ultimul model, ceea ce nu poate fi decat o veste foarte buna pentru posesorii de telefoane Nexus 5. Desigur ca daca totul va fi ok pe Nexus 6 si 5, nu cred ca ar trebui sa mai dureze mult timp pana cand mai multe smartphone-uri vor primi updateul la ultima versiune a sistemului de operare Android.

s-ar putea sa-ti placa