Acasa Electrocasnice De ce as folosi un mixer vertical de la Heinner?

De ce as folosi un mixer vertical de la Heinner?

by Dragos Schiopu

Mi-am zis ca nu o sa mai intru in bucatarie sa gatesc decat in acel moment cand imi doresc sa fac acest lucru. De fapt timpul meu ma limiteaza din ce in ce mai mult. Oricat de mult mi-as dori sa fac diverse lucruri imi dau seama ca ceva sau cineva ma tine pe loc. Si asta nu ar fi nimic daca nu ar fi fost si acele mici treburi pe care esti nevoit sa le faci zi de zi si pe care nici macar nu le poti amana.

Spre deoasebire de alte dati cand ma plictiseam pe acasa, acum nu-mi ajunge timpul nici macar sa-mi gatesc si daca nu ar fi fost ai mei prin preajma as fi murit de foame sau cel mai probabil as fi dat iama in produsele fast food (ceea ce se mai intampla si acum).

Si din acest motiv m-am decis sa achizitionez doar acele produse electrocasnice de calitate. Pana la urma daca tot vreau sa fac o investitie macar sa fie una de calitate si de durata, ca doar n-am sa cumpar acelasi tip de produs de doua ori. Asa m-am hotarat astazi sa vorbesc despre mixerul vertical de la Heinner.

Ce are special mixerul vertical de la Heinner?

In primul rand m-am decis sa aleg mixerul vertical pentru ca nu este atat de greu precum mixerul obisnuit, pe care il stie toata lumea si in plus il pot folosi cu mult mai multa usurinta decat pe celalalt.

In al doilea rand acest mixer vertical de la Heinner are cutitele din inox inoxidabil, plus o putere mult superioara celorlalte. Iar asta inseamna ca poti face treaba de doua ori mai rapid decat in mod obisnuit.

Specificatii si date tehnice ale mixerului Heinner Master Collection HHB-600XMC

  • putere (W) – 600;
  • numar accesorii – 5;
  • capacitate bol (l) – 0.8;
  • capacitate tocator (ml) – 1400;
  • accesoriu pentru piure;
  • vas gradat;
  • tel;
  • blender;
  • buton turbo;
  • ax detasabil;

Asa cum am spus si mai sus cand voi intra in bucatarie sa gatesc vreau sa am toate instrumentele necesare de calitate si sa nu fiu nevoita sa cumpar acelasi produs de doua ori. In plus stiu ca asa imi voi scuti ceva timp, daca produsele mele electrocasnice sunt speciale si exact pe masura nevoilor mele.

Stiu ca s-ar putea ca pe aici sa fie si persoane nemultumite de calitatile mixerului vertical Heinner Master Collection HHB-600XMC, dar eu stiu ca asa cum il folosesti si intreti asa il si ai. De aceea spun ca este foarte important modul in care ai grija de produsele tale electrocasnice indiferent de tipul de produs.

s-ar putea sa-ti placa