Acasa Telefoane Telefonul care desface capacele sticlelor si sta atasat de orice suprafata ore intregi

Telefonul care desface capacele sticlelor si sta atasat de orice suprafata ore intregi

by Dragos Schiopu

Fac ce fac si mai gasesc cate ceva interesant pentru a mai adauga aici un mic articol informativ. Parca zici ca toate informatiile astea se lipesc de mine ca si cum ele m-ar cauta pe mine si nu eu pe ele. Si cu toate astea astazi ma bucur sa va scriu despre un telefon ce poate desface capacele sticlelor si mai mult decat atat poate sta fixat pe suprafete din sticla ore intregi.

Doar nu v-ati gandit ca un simplu telefon poate face asta, lucrur asta se intampla cu ajutorul dispozitivului atasat de el, dar si cu ajutorul suprafetei capacului care pare sa stea atasat de ferestre ca un adevarat magnet. Insa cel mai mult am fost uimita de ceea ce mai poate face acel telefon, cum ar fi de exemplu sa il folosesti pe post de desfacator pentru capacele sticlelor. Stiam eu ca la asta nu v-ati gandit nici voi.

Cum poate un telefon sa deschida capacele sticlelor?

Probabil ca asta este intrebarea de pe buzele tuturor, cum naibii este posibil ca un telefon sa deschida capacele sticlelor? Si uite ca este posibil, deoarece capacul de pe spatele telefonului se poate schimba cu un altul ce are prins un dispozitiv de desfacere a capacelor.

Incredibil sau nu acest telefon pare a fi multifunctional, mai ales pentru cineva care prefera sa se descurce in orice situatie fara a cere ajutorul nimanui. Sincer ma tenteaza si pe mine un astfel de dispozitiv atasat pe spatele teefonului, in special in acele momente cand trebuie sa stau cu nepotul meu.

Si asta nu pentru ca el este un nazdravan, ci pentru ca de fiecare data cand ne intalnim ma pune sa-i desfac sticla de suc, caci ii place sa ma vada cat de mult ma chinui pentru a o putea desface si mai ales pentru ca ii fac lui pe plac. Pe de alta parte nu este singurul lucru care ma atrage la acest telefon. Si faptul ca poate sta lipit pe diverse suprafete ore intregi te face sa-l indragesti. In plus de asta nu ai mai avea nevoie de stick pentru selfi-urile tale.

Cum poate sta telefonul atasat de suprafete ore intregi?

Asa cum am spus si in primul paragraf spre surprinderea mea acesta poate sta atasat de suprafetele din sticla ore intregi. Utilitatea cea mai mare a acestuia reprezentand faptul ca iti poti face selfi fara sa mai ai nevoie de orice altceva. In plus poti folosi fereastra pe post de suport pentru telefon atunci cand doresti sa vizualizezi un material si ai mainile ocupate.

Si mai mult decat atat daca ai chef sa vezi ce se intampla prin imprejurimi il poti folosi pe post de camera de supravegheat. Cred ca telefonul asta este mult maii mult decat util, iar pentru cei ce i-am facut curiosi cu privire la dispozitivul telefonului puteti urmari mai jos clipul despre telefonul minune si dispozitivele acestuia.

https://www.youtube.com/watch?v=whd5EFkHwyY

s-ar putea sa-ti placa