Acasa Promotii Cumperi o tableta Apple iPad si beneficiezi de husa gratuit

Cumperi o tableta Apple iPad si beneficiezi de husa gratuit

by Dragos Schiopu

Pentru fanii Apple avem o promotie atractiva pentru dispozitivele Apple iPad. Daca veti achizitiona o tableta iPad o sa beneficiati de un cadou, o husa speciala pentru tableta in valoare de 200 de lei. Tabletele sunt disponibile in magazinul on-line eMag iar noi va recomandam cateva tablete din aceasta promotie.

Apple iPad mini 3, Cellular, 16 GB

iPad mini 3

Aceasta tableta este alegerea ideala daca ne dorim o tableta perfecta si o tableta care sa ne protejeze informatiile personale de ochii curiosilor. Oricum am privi aceasta tableta nu prea avem ce ii reprosa pe partea specificatiilor, dispune de un uimitor afisaj Retina, un cip A7 pe 64 de biti, care ofera o viteza si putere incredibila pentru tableta. Securitatea tabletei este data de tehnologia Touch ID care va ajuta sa va protejati tableta cu ajutorul amprentei unice a dumneavoastra. Aceasta tableta este disponibila in mai multe versiuni pentru memoria interna, 16/64/128 GB. iPad mini 3 beneficiaza de un display de 7.9 inch IPS cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli. Bateria lui iPad mini 3 promite pana la 10 ore de lucru.

Apple iPad mini 3 cu 16 GB se poate comanda de aici la pretul de 2.428,99 lei dar puteti alege si o varianta cu o memorie interna mai mare dar trebuie sa mai puneti cativa lei in plus.

Apple iPad Mini, Ecran Retina

iPad mini

Aceasta tableta este considerata a fi o mare minune mica, pentru ca beneficiaza de un display de 7,9 inch in care, in aceeasi marime, incap mai multi pixeli de pana la 4 ori. Pixeli sunt asa de apropiati incat nu ii putem distinge cu ochii. Tableta beneficiaza de un design subtire si foarte usor, grosimea fiind de 7,5 mm si greutate de doar 331 grame. iPad mini 3 beneficiaza de un display de 7.9 inch IPS cu o rezolutie de 2048 x 1536 pixeli si o memorie ram de 1 GB DDR3 iar memoria interna poate fi aleasa datorita versiunilor cu care vine aceasta tableta, de 16/64/128 GB.

Apple iPad mini cu 16 GB memorie interna se poate comanda de aici la pretul de 1.999,99 lei dar daca va doriti o memorie interna mai mare puteti alege doar punand cativa lei in plus.

Pentru mai multe dispozitive Apple iPad din aceasta promotie, va recomandam sa verificati aceasta lista si sa va alegeti dispozitivul preferat.

 

s-ar putea sa-ti placa