Acasa Diverse Qualcomm Snapdragon 820 a fost supus unor teste de performanta

Qualcomm Snapdragon 820 a fost supus unor teste de performanta

by Dragos Schiopu

snapdragon

Unul dintre cele mai asteptate si mai performante procesoare a americanilor de la Qualcomm a fost supus unui test de benchmark, intocmai pentru a se stabili puterea de procesare si calcul a acestuia. Procesoarele Qualcomm au suficient de mult de recuperat, intrucat au fost tot timpul dominate de ceva cu mult mai bun, de la diverse companii. Cei de la Qualcomm au pierdut mult in fata competitorilor cu ultimul procesor integrat pe piata, o versiune ceva mai instabila, atat din punct de vedere a performantei cat si a temperaturii, intrucat conform celor ce l-au testat, device-ul se incalzea extrem de mult.

Pentru a acoperi greseala facuta si a dovedi oamenilor ca ei pot intradevar sa faca un procesor cu mult mai bun fata de cel cu probleme, acestia vor lansa in curand pe piata un nu model revolutionar. Producatorii, ar putea renunta la nucleele ARM in folosul unora de tip Kryo, capabile sa ofere o performanta ridicata, fara a supraincalzi dispozitivul. Dezvoltatorii au lasat posibila lansarea a lui Snapdragon 820 sa recurga precum un zvon, pana la momentul de fata cand au fost gasite in benchmark noi informatii cu privire la capacitatea de procesare a acestuia.

Conform aplicatiei GeekBench(aplicatie dedicata pasionatilor de benchmark), se pare ca dezvoltatorii, din greseala sau nu, au reusit sa faca publice performantele viitorului lor procesor. Precum scriu si cei de la Phonearena, Snapdragon 820 a reusit sa stranga un scor de 1732 doar pentru un singur nucleu si unul de 4790 pentru toate nucleele. Cu toate acestea, viitorul procesor nu a reusit sa stranga un scor mai bun fata de Exynos 7420 pentru ramura multi-core.

Producatorii de la Qualcomm vor imprumuta tehnologia pe 14 nanometri de la Samsung, astfel incat sa ofere intr-un final un procesor de buna calitate, capabil sa duca performante ridicate fara a se supraincalzi si a reprezenta o principala problema pentru device-urile mobile. Primele companii ce vor reusi sa integreze acest model de procesor, vor fi Sony, HTC si Huawei.

s-ar putea sa-ti placa