Acasa Tehnologie CES 2015: telefon cu doua margini curbate de la LG

CES 2015: telefon cu doua margini curbate de la LG

by Dragos Schiopu

Cu un design aproximativ identic cu Xioami Arch, LG a prezentat un telefon cu doua margini curbate la CES 2015. Daca nu vedeam ca scrie sus LG, aveam tendinta sa cred ca este vorba de Xiaomi. Ecranul foloseste tehnologia Plactic OLED. Nu stiu daca telefonul va aparea prea repede pe piata din cauza ca nu poate avea o utilizare practica. Este greu de controlat un astfel de telefon sau mai bine zis este cam greu de tinut in mana. Un astfel de terminal are nevoie de un soft putin mai diferit sau telefonul este imposibil de tinut in mana.

lg-active-bending

Cei de la LG se lauda cu un nou terminal. Este vorba de un telefon cu doua margini curbate care are un display Plastic OLED. Rezolutia este mica, avem 1280 x 720, deci o rezolutie HD. O solutie foarte buna fata de ecranele FHD. Ecranele curbate au devenit din ce in ce mai bune, cel putin LG a lansat chiar in 2013 un model foarte bun, G Flex, iar acum se pare ca va lansa G Flex 2 care impresioneaza din nou.

LG nu este singura companie care s-a gandit la un astfel de terminal. Cei de la Xiaomi pregatesc ceva asemanator cu numele de Arch. Ramane de vazut cine va lansa pe piata un astfel de terminal.

s-ar putea sa-ti placa