Acasa Telefoane Xiaomi Arch este un Galaxy Note Edge cu doua margini curbate

Xiaomi Arch este un Galaxy Note Edge cu doua margini curbate

by Dragos Schiopu

Xiaomi Arch este un Galaxy Note Edge cu doua margini curbate pentru ca Xiaomi vrea mai mult de la un astfel de device.

Xiaomi Arch

Xiaomi nu se multumeste doar sa inoveze, ci vrea sa fie peste orice producator de telefoane mobile. Cand Samsung aduce ceva nou, Xiaomi imbunatateste si implementeaza in telefoanele sale. Galaxy Edge este un telefon cu o margine curbata, iar Xiaomi s-a gandit sa creeze un phablet cu doua margini curbate.

Ideea chinezilor nu este deloc rea, dar ma intreb cum mai ti acel telefon in mana fara sa apesi pe ecran. Sau poate nu va conta daca apasam din greseala pe marginea curbata, iar aplicatiile vor fi pornite prin glisare. Sincer nu imi dau seama ce rost vor avea cele doua margini curbate, dar nu va duce Xiaomi lipsa de cumparatori.

Referitor la hardware, nu se stie inca nimic. Dar am putea vedea un procesor de top pe acest telefon pentru ca sunt sigur ca va costa destul de mult si va fi produs in stocuri limitate. Acest model este creat mai mult ca Xiaomi sa impresioneze, nu sa vanda un milion de terminale in mai putin de o ora.

Design-ul este destul de reusit, dar mi se pare greu de utilizat. Este un telefon interesant, dar nu un smartphone pe care sa il utilizezi zi de zi, ci mai degraba este un device prin care iti poti face prietenii invidiosi.

s-ar putea sa-ti placa