Acasa Tehnologie Care dintre cele 3 smartphone-uri ale momentului este cel mai rezistent?

Care dintre cele 3 smartphone-uri ale momentului este cel mai rezistent?

by Dragos Schiopu

Cele 3 smartphone-uri ale momentului : HTC One M8, iPhone 5s si Samsung Galaxy S5, cele mai mediatizate telefonane din utlima perioada au fost supuse unui test foarte dur de rezistenta. Multi oameni sunt de parere ca nu au nevoie de carcase, huse, folii de protectie impotriva zgarieturilor, sau accidentelor neplacute care se pot intampla oricand, oriunde. Insa acest test destul de complex, care ne va arata o serie de incercari pentru cele 3 telefoane, probabil ca va schimba parerea multor oameni.

Materialul carcaselor:

HTC One M8: Are cea mai revolutionara carcasa aparuta pe piata, fiind alcatuita in proportie de 90% din metal slefuit.

htc-one-m8-c

iPhone 5s: Designul intersant si chic al iDevice-ului nu permite elemente rezistente pe carcasa telefonului, aceasta fiind alcatuita din aluminiu si sticla.

DSC_3401

Samsung Galaxy S5: Cel mai nou terminal lansat de catre coreenii de la Samsung are carcasa din plastic, la fel ca si predecesorii, sai: un plastic subtire dar compact care se poate indoi usor daca este desprins de telefon.

galaxy-frontback

 

In final, vreau sa va arat testul care a desemnat cel mai rezistent telefon, si care, dupa parerea mea, este cel mai bun smartphone al momentului, nu numai datorita faptului ca are dotari uimitoare, design-ul este foarte atragator dar si datorita faptului ca este compact si rezistent.

 

s-ar putea sa-ti placa