Acasa Telefoane iPhone 5S sau spionul de buzunar

iPhone 5S sau spionul de buzunar

by Dragos Schiopu

iPhone 5S este un terminal care ofera o performanta foarte buna fanilor iOS sau in general fanilor Apple. Insa iPhone 5S s-a remarcat mai ales prin senzorul de amprenta cu care este dotat. Mai exact clasicul buton de iPhone ofera acum o ”securitate” mult mai buna utilizatorilor prin deblocarea telefonului prin amprenta. Acest Touch ID poate fi utilizat si la intrarea in App Store si iTunes.

iphone5-intro

Pe langa acest senzor de amprente implementat, iPhone 5S are si un procesor foarte rapid de 64 biti alaturi de un co-procesor M7. Ce este acest co-procesor? Este un senzor de detectare al miscarii care nu epuizeaza foarte repede bateria telefonului.

Un utilizator de Reddit vine si spune ceva destul de interesant. El afirma ca iPhone-ul lui a inregistrat in continuare drumul parcurs de el desi telefonul nu mai avea baterie. Sigur, smartphone-urile nu raman complet fara baterie. Si totusi telefonul acestui utilizator reddit era inchis. Oare este impresionant ce poate sa faca iPhone 5S sau trebuie sa ne gandim daca este chiar ok ca smartphone-ul nostru sa ne inregistreze fiecare miscare.

Daca sunteti interesati, puteti sa cititi intregul mesal al utilizatorului de reddit chiar aici.

s-ar putea sa-ti placa