Acasa Diverse „Hickery Music” – programul care revolutioneaza modul in care asculti muzica!

„Hickery Music” – programul care revolutioneaza modul in care asculti muzica!

by Dragos Schiopu

Ati auzit de Hickery Music? Probabil ca nu. Ei bine acest Hickery Music este un site care se bazează pe un algoritm bine conceput ca sa ofere utilizatorilor care isi conecteaza contul de Facebook de acesta, unele din cele mai potrivite recomandari in materie de muzica in functie de melodiile distribuite sau apreciate anterior. Playlist-ul creat in urma acestor algoritmi poate fi ascultat de catre utilizatori si ar trebui sa contina melodiile sale preferate. De mentionat faptul ca prin conectarea contului de Facebook se poate conecta si contul de Youtube.

hickery-music-startup-romanesc

Unul dintre creatorii acestui proiect este Mircea Dima (co-fondator), fost elev al Colegiului National „Gheorghe Vranceanu” din Bacau. Acesta este fost olimpic la informatica (membru al lotului national restrâns în 2008, medalie de argint Olimpiada Nationala de Informatica 2008).

Celalalt creator este Florin Marcu, de asemenea fost olimpic la informatica (membru al lotului national restrans în 2010, locul 3 şi medalie de aur la Olimpiada Nationala de Informatica 2010).

Momentan, aplicatia de muzica are 200 utilizatori activi zilnic ce asculta intre 4.000 si 6.000 melodii si este intr-o continua crestere datorita ideii foarte bune.

Din punctul meu de vedere, aceasta aplicatie este una revolutionara si faorte intersanta, dar, pentru a avea succes, are nevoie de a fi cunoscuta de mai multa lume –  de a se face reclama pentru accesarea ei. De exemplu aplicatia Spotify este cea mai cunoscuta aplicatie in domeniul muzici, nu numai datorita streaming-ului excelent, dar si datorita faptului ca exista multe campani de publicitate in favoarea acesteia. Deocamdata recomand folosirea acestei aplicatii, insa de abia astept sa folosesc si Hickery Music.

s-ar putea sa-ti placa