Acasa Telefoane Detaliile din spatele noului HTC One M8

Detaliile din spatele noului HTC One M8

by Dragos Schiopu

Caută, cercetează și nu te baza pe ce spunem noi.” Cu acest motto a inceput marti seara Peter Chou, CEO-ul companiei taiwaneze HTC, sa prezinte noul ONE M8 – un telefon care promite multe nu numai datorita procesorului quad-core 2.3 GHz Snapdragon 801, al ecranului de 5 inch (1920 x 1080 – Full HD) sau al memoriei interne de 2GB RAM, ci mai ales datorita camerei “Ultrapixel” montata in carcasa metalica. Telefonul dispune in spate de o camera dubla capabila de inregistrari de 1080p, si de asemenea, de 2 LED-uri – unul cald si altul rece, menite pentru a ajuta utilizatorul telefonului sa faca cele mai bune poze pana si in cele mai proaste conditii de luminozitate. “O camera de 5MP in fata captureaza cele mai interesante selfie cu usurinta” dupa cum a afirmat Peter Chou, CEO-ul HTC.

HTC_One_2

De asemenea, telefonul este de marti disponibil in SUA cu un sistem de operare – Android 4.4 KitKat, dar cu 2 interfete diferite: interfata “neatinsa” a sistemului creat de Google si noua interfata HTC Sense 6.0 , special conceputa pentru acest dispozitiv. Telefonul cu interfata originala Android poate fi achizitionat din “Play Store” din SUA pentru 700$, un pret asemanator cu cel al lui iPhone 5s.

HTC_One_review_nature_08-578-80

Carcasa metalica, rama compacta curbata de jur imprejur , constructia subtire, toate contribuie la designul unic al telefonului. Nu degeaba Chou a afirmat ca “a fost construit pentru a-ti incanta ochii”.

HTC-One-M8_6V_Silver-1024x808

Difuzorul “BoomSound” promite si el multe. Peter Chou a afirmat ca “ nu va trebui niciodata sa spui da mai tare”. Teoretic, noul telefon este capabil sa scoata sunete de pana la 95dB, prin cele 2 difuzoare stereo frontale cu amplificatoare integrate.

HTC-One-M8-2014-Logo-Front-1280x853

Toate acestea fac telefonul HTC One M8, smartphone-ul high-end al celor de la HTC, un smartphone care ameninta suprematia koreenilor de la Samsung si americanilor de la Apple, un smartphone care uimeste prin acuratetea designului, dar si prin specificatiile tehnice generoase.

s-ar putea sa-ti placa