Acasa Electrocasnice Cantar de bucatarie Heinner Quick 3000, 3KG

Cantar de bucatarie Heinner Quick 3000, 3KG

by Dragos Schiopu

res_6efaf90933f80fb983c1bb5278e5fcbf

Tehnologia evolueaza cu pasi repezi in toata domeniile, inclusiv in cele de gastronomie. Cantarul de bucatarie a celor de la Heinner este ideal pentru orice bucatarie, fie ca vorbim de cea de acasa sau restaurant. Este foarte usor de carat, cantareste extrem de putin si poate fi asezat aproape pe orice suprafata plana. Are un display destul de simplist, foarte usor de inteles de catre orice persoana. Cantarul afiseaza cantitatea cantarita in grame, arata informatii cu privire la rangul de suprasolicitare si se poate opri automat atunci cand nu mai are nimic de cantarit.

Se alimenteaza cu baterii de 3V, si este in stare sa functioneze saptamani intregi fara oprire. Este foarte sensibil, si afiseaza rezultatele extrem de bine, indiferent daca respectivul preparat are 1g. La pretul extrem de mic pe care il are este ideal pentru orice familie si nu numai, un bucatar adevarat va fi bucuros sa foloseasca un astfel de cantar electronic. Este unul dintre putinele cantare de pe piata ce poate fi atat de precis in privinta cantaririi unor cantitati mai mici.

Recomandam acest cantar oricarei gospodine, cu siguranta se va bucura sa isi cantareasca cu precizie fiecare ingredient pe care il va adauga la preparatul sau.

Poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 5499 lei. Pentru detalii click aici.

s-ar putea sa-ti placa