Acasa Computere Google pregateste un nou Chromebook Pixel pentru acest an

Google pregateste un nou Chromebook Pixel pentru acest an

by Dragos Schiopu

Pe piata de chromebook-uri cei de la Google se descurca foarte bine astfel incat au reusit sa castige increderea persoanelor pasionate de acest tip de laptopuri. Chromebook Pixel este unul dintre cele mai bune chromebook-uri produse de catre Google iar in acest an se pare ca vom vedea o noua versiune Chromebook Pixel.

Prima varianta a fost lansata acum doi ani, in februarie 2013, iar pe atunci venea cu niste caracteristici noi precum ecranul touchscreen cu o super rezolutie dar si multe alte specificatii de top. Acestea sunt de fapt si aspectele care au ajutat Chromebook Pixel sa fie un produs de succes iar pentru 2015 Google pregateste Chromebook Pixel 2 care, sper eu, ne va impresiona cat mai placut posibil.

Informatia este preluata de pe The Verge si tot de aici am preluat si declaratia unui reprezentant Google ce se ocupa de sectoarele Android si Chrome. Acesta spune ca noua versiune Pixel este deja gata de lansare astfel incat il vom vedea curand. Totusi acesta a mentionat faptul ca nu au produs prea multe ceea ce ma pune putin pe ganduri si ma face sa astept si mai mult lansarea. Pana la lansare Chromebook Pixel 2 va fi insa prezentat la conferinta Google I/O.

Daca pretul primului Chromebook Pixel a fost de aproximativ 1.300 de dolari, ma astept ca urmatoarea versiune sa nu coste mai mult de 1.700/1.800 de dolari insa aceasta este doar o presupunere.

chromebook pixel

 

s-ar putea sa-ti placa