Acasa Tehnologie Cei de la Samsung vor sa aduca viteze de pana la 7,5GB/sec pe telefoane!

Cei de la Samsung vor sa aduca viteze de pana la 7,5GB/sec pe telefoane!

by Dragos Schiopu

Samsung_in_SM_Aura,_Bonifacio_Global_City

Viteza de transfer a datelor a trebuit sa tina pasul cu ritmul alert al evolutiei telefoanelor. Un telefon care are o viteza de transfer mica va fi prea putin tentant pentru utilizatori in comparatie cu ceea ce vor lansa cei de la Samsung in viitorul nu foarte indepartat.

In aceasta dimineata cei de la Samsung au anuntat ca vor aduce viteze de pana la 7.5GB/sec pe telefoane.

In ultima vreme s-au purtat mai multe discutii despre viitoarele telefoane, Samsung Galaxy S6 si HTC One M9, atat despre specificatiile nemaintalnite pe un device mobil pana acum cat si lansarea ce urmeaza a fi facuta la Mobile World Congress 2015 pe 2 martie. Cei de la Samsung vor sa fie primii la toate asa ca au pregatit si o surpriza pentru fani la show-ul de la Barcelona.

Alaturi de marele operator de telefonie din Coreea, Sk Telecom, cei de la Samsung vor demonstra cercetarile facute in evolutia tehnologiei 5G, tehnologie despre care se spune ca va avea viteze de descarcare de pana la 7.5GB/sec. Conform spuselor acestora se pare ca viitoarea tehnologie 5G va putea fi accesibila pe telefoane pana in anul 2020, insa cei de la Samsung se pregatesc sa arate intreg progresul inregistrat pana acum in conceperea acestui sistem de distributie rapida a internetului.

Samsung si SK Telecom se pregatesc sa lanseze pentru prima data tehnologia 5G in Coreea de Sud si mai apoi sa o aduca si in celelalte tari cand totul va fi pus la punct si nu vor mai exista probleme cu puterea de transmisie.

Imaginti-va o viteza de transfera datelor de 7.5GB/sec, este enorma pentru un telefon cat si pentru un calculator, reprezinta viitorul tehnologiei, munca cercetatorilor de ani de zile ce va putea sa iasa in sfarsit la lumina. Daca pana acum ati fost surprinsi de tehnologia 4G aflati ca noua lor descoperire in domeniul transferului de fisiere va fi de doua sau trei ori mai rapida.

s-ar putea sa-ti placa