Acasa Electrocasnice Cand incepe programul rabla pentru electrocasnice?

Cand incepe programul rabla pentru electrocasnice?

by Dragos Schiopu

Asa cum era de asteptat in fiecare primavara ne asteptam sa participam la programul rabla pentru electrocasnice, chiar daca de multe ori nu reusim sa ne informam suficient de bine despre perioada in care are loc acesta sau cu privire la alte date de baza pentru acest program. Insa pentru multi dintre noi programul rabla ne deschide noi portite catre produsele pe care vrem sa le achizitionam.

Conform informatiilor programul rabla pentru electrocasnice ar putea incepe in ultima saptamana a lunii aprilie si va avea un buget record de aproximativ 75 milioane de lei. Valorile voucherelor nu au fost comunicate inca, dar stim din trecut ca acestea au fost cuprinse intre 200 si 500 lei. Ministrul Mediului a anuntat ca in acest program rabla sunt incluse echipamente, dintre care amintim de masini de spalat, televizoare, laptop-uri, tablete, dar si frigidere. Se spune ca acest program ar trebui sa inceapa in ultima saptamana a lunii aprilie, si, de asemenea, de acesta va beneficia mai mult de 50.000 persoane. De altfel ministrul mediului, Tanczos Barna a mai declarat:

“Continuam programul Rabla pentru electrocasnice. Bugetul alocat este cel mai mare de pana acum: 75 milioane lei. Aplicatia informatica este in faza finala si trebuie să asigure derularea optima a procesului de inscriere si de solicitare a voucherelor. Am avut consultari tehnice si cu comerciantii inscrisi în program pentru a ne asigura ca aplicatia informatica poate fi bine integrata cu sistemele informatice si site-urile acestor comercianti si inaintea lansarii programului va mai avea loc o sesiune de validare pentru ca si alti comercianti sa se poata inscrie in program”.

La fel ca si anul precedent in program sunt incluse electrocasnice precum congelatoare, frigidere, masini de spalat vase, masini de spalat rufe, televizoare, tablete, laptop-uri, dar si aparate de aer conditionat. Iar atunci cand o persoana se inscrie in program, sistemul va fi cel care va genera un cod pentru voucher, iar pe parcursul a 15 zile dupa ce a-ti primit acest cod, trebuie sa va prezentati la comerciant pentru a achizitiona produsul dorit, conform spuselor ministrului.

s-ar putea sa-ti placa