Acasa Telefoane Noul model V5 al gamei Viper lansat de catre Allview

Noul model V5 al gamei Viper lansat de catre Allview

by Dragos Schiopu

Cunoscuta deja pentru toate acele produse pe care le-a lansat pe piata in timpul pandemiei si nu numai, compania romaneasca Allview aduce in prim plan noul model smartphone al gamei Viper, si anume V5. De altfel V5 este primul model al gamei Viper ce vine la pachet cu Android 10 (editia GO), dar si cu 2GB RAM, astfel incat sa asigure o buna functionare, dar si o performanta mult mai ridicata fata de modelele anterioare.

Ba mai mult decat atat acest nou model de telefon are parte si de un display foarte generos de tip IPS cu o dimensiune de 6,26 inch, la care se adauga design water-dop, dar si conexiunea 4G pentru a permite tuturor utilizatorilor sai acces la internet indiferent in zona in care se afla. O alta caracteristica importanta a acestui telefon este legata de sistemul Dual Camera care este incorporat si care te ajuta in realizarea fotografiilor de tip portret, care sa contina si efectul Bokeh.

Noul model Viper V5 are parte de Android 10 Go Edition, ceea ce inseamna ca acesta va fi fluid in procesarea operatiunilor si mai mult decat atat sistemul de operare este sigur, stabil, rapid, dar si optimizat. Ceea ce este important este faptul ca suita de aplicatii pe care o are Android 10 Go necesita cu pana la 50% spatiu mai putin de stocare, dar randamentul este unul optim, avand in vedere configuratia acestui telefon si consumul de date mobile redus, astfel incat in cele din urma sa ofere cea mai buna experienta de utilizare.

Cat despre design-ul smartphone-ului si display-ul generos trebuie sa spunem ca noul Viper are marginile rotunjite pentru a oferi un confort ridicat, dar si un control mult mai rapid asupra telefonului. De altfel senzorul de amprenta este pozitionat intuitiv in partea din spate a acestui device si asigura acces imediat la continut. Un atuu in plus il are si design-ul water-drop, deoarece iti permite vizualizarea la o capacitate maxima, iar telefonul il poti tine intr-o singura mana intr-un mod foarte confortabil si fara sa stai cu grija ca il vei scapa.

Acest smartphone detine nuanta Ocean Blue si bineinteles este accentuat de efectul gradient, astfel incat sa puna in evidenta trasaturile si liniile fine ale acestuia dand o nota de eleganta si de rafinament. Bateria noului model Allview Viper V5 are o capacitate de 3850 mAh, care iti garanteaza un plus de libertate, mai exact iti ofera o autonomie de pana la 1000 de minute in convorbire.

Iar incepand de astazi iti vei putea precomanda acest model de telefon la un pret de 599 lei, dar daca vei face precomanda in perioada 23 – 30 martie 2021 vei avea parte si de o reducere in valoare de 200 lei, astfel incat pretul de achizitie in aceasta perioada este de 399 lei. Pentru mai multe detalii despre noul model, dar si achizitia acestuia veti gasi pe site-ul Allview.

s-ar putea sa-ti placa