Acasa Promotii Bluboo Xtouch de la 99$ pe everbuying

Bluboo Xtouch de la 99$ pe everbuying

by Dragos Schiopu

In caz ca ratati oferta noastra prezentata in urma cu cateva zile avem o veste buna pentru voi, Bluboo Xtouch se poate cumpara incepanad cu 28 octombrie la pretul de 99.99$ si pe everbuying.net. Asta inseamna inca o sansa in plus pentru voi de a prinde telefonul la oferta.

bg01

Prea multe nu am sa va mai spun despre telefon, colegul nostru deja detine un model Bluboo si e foarte multumit de el. Sunt telefoane cu autonomie mare, camera video vine de la Sony si are 13MPx si de asemenea cea frontala are si ea 8MPx si vine de la OV.

Ecranul de 5 inci ip plaseaza in categoria telefoaneloc de tip phablet, are o rezolutie Full HD si este realizat de catre compania Japan Display, bine inteles vorbim de un Corning Gorila 3. De asemenea telefonul vine cu cititor de amprente si are o grosime de doar 5,5 mm.

Ca si oferta puteti achizitiona telefonul la reducere si dupa epuizarea primelor 100 de bucati, si anume, 149,99 $ pe data de 28 octombrie si de asemenea dupa aceea poate fi achizitionat la pretul de 179,99 $.

Procedeul de a obtine telefonul la pretul de 99,90$ este putin mai complicat si implica elemente de social media in 4 pasi destul de simpli

  1. Dati mai departe pe facebook, google+, twiitter sau alte canale campania de promovare a produsului. Puteti da share chiar si la acest articol.
  2. Trimite-ti un e-mail catre chloe@everbuying.net cu linkurle catre review-urile de produse pe care le-ai mai facut si paginile unde ai dat share la campanie.
  3. Vei fi contactat si vei primii un cupon de 30$ care te va ajuta sa achizitionezi telefonul la pretul de 149,99 $
  4. Trimite linkul cu review-ul produsului Bluboo Xtouch catre aceasi adresa de mail de mai sus si vei primii de la echipa everbuying 50$ cash back daca review-ul trece de inspectarea atenta a echipei de marketing a magazinului.
    Review-ul trebuie sa aiba un link catre produsul din magazinul lor si de asemenea conteaza modul in care e scris articolul si trebuie sa aiba paragrafe despre designul telefonului, performanta, touch feeling (nu stiu cum sa o traduc exact), performanta camerei si experienta cu sistemul de operare. Sunt sigur ca multi dintre voi deja stiti aceste lucruri.

s-ar putea sa-ti placa