Acasa Telefoane Ulefone Be Pro 2 este un smartphone entry level accesibil

Ulefone Be Pro 2 este un smartphone entry level accesibil

by Dragos Schiopu

Ulefone Be Pro 2 este un smartphone entry level care are un hardware foarte asemanator cu majoritatea telefoanelor din ultima vreme lansate de chinezi. In mare, difera calitatea constructiei si design-ul, insa performanta este asemanatoare la toate aceste modele entry level. Spun asta pentru ca procesorul este acelasi MT6735P la aceste modele. Insa ceea ce are Ulefone este interfata personalizata fata de restul telefoanelor de la alti producatori care vin cu un Android stock.

Ulefone Be Pro 2

Ulefone este un producator chinez care are cateva terminale foarte bune precum Be Touch 2, care era una dintre cele mai bune alegeri pana sa apara Xiaomi Redmi Note 2.

Revenind la Ulefone Be Pro 2, acesta este un terminal entry level care are specificatii modeste fiind accesibil pentru o mare parte din cumparatori. El costa doar 120 de dolari, ceea ce il face o alegere de luat in seama, mai ales ca vine cu un design original.

Display

Ecranul are 5.5 inci si vine cu o rezolutie HD. Desi ecranul este destul de mare, fiind un model cu un GPU mai slab, rezolutia este implicit mai mica, insa densitatea pixelilor este suficient de mare pentru a asigura o imagine buna.

Hardware

Orice telefon chinezesc entry level vine cu modelul de la MediaTek MT6735P care este un quad core de 1.0Ghz. Memoria RAM are 2GB, iar cea interna 16GB. Aceasta configuratie a devenit un standard pentru telefoanele low end, unde se mai adauga si sistemul de operare Android 5.1 Lollipop si rezulta un smartphone chinezesc ieftin si bun.

Camera Foto

Greu gasesti un telefon entry level cu o camera buna, iar acest Ulefone Be Pro 2 nu face exceptie de la regula. Vreau sa spun ca el vine cu o camera principala de 13MP, dar senzorul optic este destul de slab. Un numar mare de MP nu scoate o imagine mai clara, ci una cu o rezolutie mai mare. Astfel, Be Pro 2 are o combinate de 13+5MP mai mult pentru specificatii, decat pentru calitate.

Autonomie

Bateria are 2600 mAh si poate asigura o zi de utilizare fara probleme. Desi ecranul este destul de mare, rezolutia lui si procesorul eficient energetic nu vor pune probleme pentru autonomie.

s-ar putea sa-ti placa