Acasa Promotii Black Friday vine si la Gearbest

Black Friday vine si la Gearbest

by Dragos Schiopu

Gearbest este un magazin online care are diferite produse, dar in general au foarte multe telefoane mobile. Gama lor de produse este insa foarte mare. Timpul de livrare pentru acest magazin poate varia destul de mult, iar ca sa fiu sincer trebuie sa aveti si putin noroc sa primiti comenzile mai repede. Este totusi un magazin cu sediul in China, iar transportul este gratuit, deci dureaza in jur de 7-25 de zile. Acum, Gearbest lanseaza un depozit si in Europa. Asta este o veste foarte buna pentru ca timpul de livrare este mult mai mic, iar taxele vamale sunt zero. De asemenea, pentru 3 dolari in plus timpul de livrare poate scadea destul de mult, dar asta tine tot de noroc.

gearbest black friday

Gearbest vine mereu cu oferte foarte bune, insa chiar si asa ei ofera reduceri la o gama larga de produse. Avand in vedere ca la noi Black Friday s-a terminat, chinezii profita din plin si introduc si ei un Black Friday. Ofertele includ o gama larga de produse printre care telefoane, drone, tablete, Android TV Box, ceasuri inteligente, etc. Interesant este ca Gearbest ofera si haine, la preturi foarte mici.

Iata si cateva dintre cele mai bune oferte ale lor:

Xiaomi Redmi Note 2 –  160 de dolari

Xiaomi Redmi Note 2 este cel mai bun telefon pe care il puteti cumpara de la chinezi. Acesta are un procesor de top de la MediaTek si anume Helio X10 adica MT6795. Suna bine, mai ales ca pretul lui este de 160 de dolari pentru varianta de 32GB. Pretul normal era de 200 de dolari. De asemenea, camera foto este foarte buna iar multitasking-ul este excelent.

Ulefone Be Touch 2 – 176 de dolari

Am facut si un articol pentru acest telefon deci nu voi scrie prea mult. Telefonul merita fiecare dolar fiind unul de top. Articolul il gasiti aici. Acest telefon a avut parte de foarte multe reduceri, dar si de multe vanzari.

Onda V919 Air 64GB – 145 de dolari

O tableta interesanta care are un pret mic si un hardware bun, un ecran de 9,7 inci si cel mai nou sistem de operare de la Microsoft si anume Windows 10.

s-ar putea sa-ti placa