Acasa Diverse Cofffre, o extensie foarte buna pentru cei ce vor cel mai mic pret la un produs

Cofffre, o extensie foarte buna pentru cei ce vor cel mai mic pret la un produs

by Dragos Schiopu

Cofffre este una dintre cele mai interesante extensii pentru browser-ul Google Chrome. Aceasta urmareste cand scad preturilor produselor din magazinele online si apoi va anunta pe mail daca este disponibila o noua reducere. Astfel, din cateva click-uri, va puteti crea o lista de produse si apoi veti primi mail-uri daca sunt noi reduceri. Functionalitatea acestei extensii este foarte simpla. Este si singura extensie de acest gen pe care eu o cunosc. O puteti descarca din magazinul celor de la Google sau puteti da click aici.

Cofffre

Cofffre este o extensie creata de Orlando Nicoara impreuna cu doi developeri care au lucrat destul de mult la un proiect inedit in zona e-commerce. Cofffre se doreste a fi un asistent de shopping pentru oamenii ocupati, dar si pentru cei care urmaresc cele mai bune preturi pe un termen mediu.

Extensia are si o scruta prezentare:  „Stiai ca preturile produselor online se modifica zilnic? Cofffre te notifica atunci cand scad. Cofffre este cea mai simpla cale prin care poti gasi cele mai bune preturi la produsele pe care le doresti. Odata instalat in browser, Cofffre urmareste pentru tine paginile produselor tale si te anunta in momentul in care pretul scade. Poti crea liste cu mai multe produse in contul tau pentru a urmari mai usor reducerile.”

Aceasta aplicatie a ajuns deja la versiunea 1.1.8 si merge foarte bine. Aplicatia este suportata de urmatoarele navigatoare: Google Chrome, Vivaldi si Yandex. Desi extensia este dedicata browserului Google Chrome, aceasta poate fi instalata si pe alte navigatoare care suporta extensiile lui Chrome.

Avand in vedere ca este o extensie foarte buna pentru cei ce vor sa cumpere un produs la un pret cat mai mic, ar fi frumos sa vedem aceasta aplicatie si pe navigatorul celor de la Mozilla.

Despre Echipa Cofffre

cofffre-teamPrintre fondatorii Cofffre se afla oameni cu experienta in dezvoltarea unor proiecte online, in marketing si business.

Orlando Nicoara – unul dintre pionierii publicitatii online in Romania si printre cei mai cunoscuti antreprenori de pe Internetul romanesc. Orlando vine cu experienta in domeniul afacerilor pe web, avand de-a lungul timpului functii de conducere in companii cu activitate online. Actualmente, este implicat indezvoltarea mai multor site-uri, co-fondator al hub-ului WeLoveDigital si partener in agentia digitala 1616.

Razvan Tirboaca – product manager si developer aflat in permanenta cautare de noi idei care sa starneasca interesul investitorilor si sa aduca beneficii utilizatorilor. Razvan a lucrat la dezvoltarea unor platforme web in grupuri de publishing online. In 2010, a fondat AdCaptcher un start-up ce se adresa publisherilor internationali, iar ulterior a pus umarul la dezvoltarea proiectului Preboo.

Andrei Petcu – developer talentat care cauta mereu provocari noi si vine cu solutii rapide si viabile in fiecare proiect in care este implicat. A creat arhitectura Cofffre in timp record si lucreaza cu dedicare la noile etape din dezvoltarea proiectului. Numele lui este legat de companii precum Mediafax si Preboo.

Cristian Manafu – fost jurnalist reinventat in organizator de evenimente, blogger cu vechime si un om pasionat de comunicare si marketing. A fondat una din primele agentii de social media din Romania si a dezvoltat prima platforma de cursuri de marketing digital de la noi. Atras de lumea start-up-urilor, Cristian a fost unul dintre sustinatorii proiectului AdCaptcher.

buton-download-Chrome

s-ar putea sa-ti placa