Acasa Diverse Philips 241P6VPJKEB – un monitor de 23,8 inci si rezolutie 4K UHD

Philips 241P6VPJKEB – un monitor de 23,8 inci si rezolutie 4K UHD

by Dragos Schiopu

Philips 241P6VPJKEB este un model nou de monitor care are o rezolutie 4K UHD. Aceasta rezolutie ofera o claritate de patru ori mai mare decat un monitor cu o rezolutie FHD. Solutia oferita de Philips este foarte eficienta pentru programele de tip CAD sau pentru Adobe Photoshop, etc. Rezolutia de 3840 x 2160, cele 1,074 miliarde de culori, dar si un procentaj de 99% al spectrului color sRGB ofera una dintre cele mai bune solutii de pe piata din acest moment. Nu trebuie sa uitam ca acest monitor vine cu o diagonala de 23,8 inci.

Philips 241P6VPJKEB (6)

MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare, lanseaza un nou display cu o rezolutie 4K UHD. Aceasta lansare vine ca o completare a gamei de display-uri UltraClear 4K UHD, dar cu o diagonala mai mica.

Albert Ulfman, product manager in departamentul de monitoare Philips pentru EMEA in cadrul MMD, declara: “Noul Philips 241P6VPJKEB este unul dintre primele monitoare 4K de 23,8 inci de pe piata. Acesta ofera o claritate uimitoare  avizionarii pentru fiecare continut si este alegerea perfecta pentru  capabilitatile sistemului Windows 10. Acest model este o parte a angajamentului MMD de a oferi utilizatorilor o experienta mai placuta si mai productiva de vizionare cu echipamentul de pe birourile lor”.

Caracteristici principale pentru Philips 241P6VPJKEB:

  • Rezolutie UltraClear  4K UHD (3840 x 2160) – Avand in vedere ca este un monitor de doar 23,8 inci, aceasta rezolutie este foarte mare si ofera o claritate foarte mare a imaginii.
  • AH-IPS display – Acest monitor utilizeaza cea mai noua tehnologie care ofera culori superioare, timp de raspuns mai mic si un consum de energie bun. Acest display are un unghi de vizualizare de 178 de grade.
  • 1,074 miliarde de culori – Fiind un monitor pe 10 biti, poate sa ofera o performanta mult mai mare a imaginii fata de unul pe 8 biti
  • 99% sRGB – Ofera culori mult mai realiste
  • Power Senzor – Exista si un senzor care detecteaza daca utilizatorul se afla in fata monitorului. In caz ca acesta este plecat, monitorul intra intr-un mod de economisire a energiei (reducere de 80% a consumului de curent).

Mai multe detalii despre acest monitor aveti si pe pagina oficiala a celor de la Philips. De asemenea, aveti o gama larga de monitoare Philips aici.

Galerie foto:

s-ar putea sa-ti placa