Acasa Electrocasnice Aspiratorul Miele C3 Confort Boost Ecoline, pe piaţa din România

Aspiratorul Miele C3 Confort Boost Ecoline, pe piaţa din România

by Dragos Schiopu

Gospodinele din România au motive de bucurie. Aspiratorul Eco va fi adus pe piaţa de la noi de Miele. Beneficiile lui sunt însă aceleaşi cu ale unui aparat Power. Astfel, aspiratorul C3 Confort Boost Ecoline oferă un plus de aspirare graţie puterii de 1200W furnizată de funcţia Boost. În mod normal, puterea aspiratorului este de 800 W, iar prin activarea functiei Boost puterea creşte la 1200 W pentru 20 de secunde. Funcţia poate fi utilizată de trei ori consecutiv pentru un plus de aspirare mai ales a covoarelor. Modelul Boost Parquet EcoLine are o duză special, cu păr natural, pentru curăţarea parchetului şi a suprafeţelor dure care se pot zgâria uşor.

Consumul redus de energie şi faptul că sunt silenţioase fac din aspiratoarele din gama C3 un partener de încrede în îngrijirea casei.

Aspiratorul C3 Comfort Boost Ecoline by DigiPedia.ro

În plus, toate modelele din gama Complete C3 Eco Line sunt dotate cu perie pentru podele dure, SRD 20, care, datorită perilor denşi oferă duzei o capacitate de aspirare a prafului de 111%, adică o eficienţă a performanţei de curăţare tip clasa A. În plus, fiecare model este dotate cu alte trei accesorii: perie pentru tapiţerie, duză pentru fante şi perie cu peri naturali pentru obiecte reliefate. Pentru o mai bună eficientizare a spaţiului, acestea sunt depozitate într-un compartiment din interiorul aparatului. Pentru o manevrare uşoară, aparatul este dotat cu trei rotile de pivotare lină la 360 de grade cu tehnologia Dynamic Drive pentru rulare silențioasă și au o rază de acțiune de 11 metri.

Aspiratoarele sunt dotate cu saci de praf unici Miele HyClean 3D Efficiency care au nouă straturi. Astfel, oferă cea mai bună filtrare şi o capacitate de 4,5 litri, cu 20% mai mare decât modelele anterioare. Aparatele au clasa A la emisiile de praf datorită filtrului AirCleanPlus. În total, cu filtrul de la motor, aspiratoarele au 11 stadii de filtrare a prafului.

„Aspiratoarele Miele Complete C3 EcoLine au fost create pentru a corespunde nevoilor oricărui utilizator: curăță orice tip de suprafață, sunt silențioase și flexibile. Ne așteptăm să fie foarte bine primite de utilizatorii din România, aspiratoarele fiind de altfel cele mai căutate produse Miele în showroom-ul din București și la partenerii din țară”, a declarat Loredana Butnaru, director de vânzări Miele România.

Aspiratoarele Miele înseamnă o investiţie în calitate şi o durată de viaţă de 20 de ani.

Le puteți cumpăra de pe eMAG.ro începând cu prețul de 1020 lei (vezi oferta).

s-ar putea sa-ti placa