Acasa Diverse M-Pesa – disponibil acum in statiile Rompetrol din tara

M-Pesa – disponibil acum in statiile Rompetrol din tara

by Dragos Schiopu

Vodafone Romania vine in intampinarea nevoilor clientilor cu serviciul de transfer de bani M-Pesa, disponibil, de la inceputul lunii, in benzinariile Rompetrol din tara in baza unui parteneriat semnat cu Rompetrol Downstream.

Astfel utilizatorii M-Pesa pot sa retraga sau sa depuna bani, in regim non-stop, in cele 135 de statii de alimentare Rompetrol din tara. Mai mult, prin M-Pesa, clientii Rompetrol isi pot alimenta cardul Fill&Go direct de pe telefonul mobil, fara a suporta costuri suplimentare.

m-pesa-vodafone

“Utilizatorii M-Pesa pot folosi, acum, serviciul de transfer de bani în toate staţiile de alimentare Rompetrol, cu acces la fonduri imediat şi în regim non-stop. Parteneriatul strategic cu Rompetrol pune la dispoziţia clienţilor un număr crescut de locaţii moderne, inclusiv în zonele de tranzit unde utilizatorii se aşteaptă să găsească o varietate de servicii. Promoţional, clienţii care vor face retrageri de numerar din staţiile Rompetrol vor primi un bonus constând în minute naţionale şi internaţionale şi trafic de date în reţeaua Vodafone”, a spus Valentin Ştefan, Director, Business Development, Vodafone România.

“Rompetrol are ambiţia de a se dezvolta în mod constant, fiind o companie competitivă, sustenabilă şi diversificată. Prin intermediul parteneriatului cu Vodafone România, clienţii noştri beneficiază de un pachet de servicii noi, care continuă programul demodernizare şi extindere a întregii reţele de distribuţie şi a celui de diversificare a experienţelor oferite clienţilor. În 2015, 118 staţii de alimentare au parcurs procesul de rebranding. Rompetrol îmbină calitatea produselor şi înalta tehnologie, valori ce se regăsesc în carburanţii premium comercializaţi în staţiile de distribuţie”, a declarat Mihaela Ungar, Chief Officer CEO Block, KMG International.

M-Pesa ofera diferite facilitati dincolo de transferul de bani. Este vorba despre plata facturilor la utilitati direct de pe telefonul mobil, plata la comercianti sau reincarcarea Cartelei Vodafone. Serviciul de plati si transfer de bani M-Pesa nu necesita conexiune la internet, credit pe cartela sau existenta unui cont/card bancar si poate fi accesat indiferent de modelul de telefon. Utilizatorii M-Pesa au posibilitatea, de ceva timp, de a primi bani din strainatate prin serviciul de transfer international.

Romania este prima tara europeana in care serviciul M-Pesa a devenit disponibil. S-a intamplat in martie 2014. M-Pesa functionează prin intermediul unei platforme tehnologice inovatoare, cu un nivel ridicat de securitate. Serviciul poate fi activat, gratuit, de către orice client Vodafone cu varsta de peste 14 ani, la orice magazin afiliat M-Pesa.

s-ar putea sa-ti placa