Acasa Tehnologie Instalarea aplicatiilor Unibet pe telefoanele mobile cu Android

Instalarea aplicatiilor Unibet pe telefoanele mobile cu Android

by Dragos Schiopu

 

unibet-aplicatie-digipedia.ro

Google Play are o politica destul de stricta in ceea ce priveste aplicatiile de jocuri de noroc si pariuri sportive online si nu permite stocarea acestora in magazinul lor daca se folosesc bani reali. Asadar, pentru instalarea aplicatiei pe telefoanele voastre mobile, sunt necesari cativa pasi suplimentari inainte de a descarca aplicatia de pe site si a o putea instala.

Va atentionam totusi sa aveti grija la aceasta setare, pentru ca odata dezactivata optiunea respectiva, puteti fi tentati sa instalati si alte aplicatii mobile din surse mai dubioase si care va pot crea probleme (virusi, malware etc.). De aceea va sfatuim sa instalati cu mare atentie aplicatii din surse necunoscute si sa evitati pe cat posibil acest lucru. De asemenea, dupa ce ati instalat aplicatia celor de la Unibet, puteti repeta pasii de mai jos pentru a debifa optiunea „Surse necunoscute”, astfel incat sa nu instalati ulterior din greseala o aplicatie malitioasa.

Pentru a activa optiunea „Surse necunoscute”, sunt necesari urmatorii pasi:

  1. Mergeti la sectiunea „Setari”.
  2. Alegeti optiunea „Securitate” (sau „Apps” pentru unele dispozitive) si intrati in setarile acestei optiuni.
  3. Bifati casuta in dreptul careia scrie „Surse necunoscute”.

Daca aveti telefonul in limba engleza (eu, personal, ma descurc mai usor cu meniurile in limba engleza), mergeti la „Settings”, apoi intrati pe „Security” si acolo gasiti optiunea „Unknown sources” care trebuie bifata.

Pentru a descarca aplicatiile, puteti merge la adresa unibet.ro/apps si veti avea la dispozitie o aplicatie pentru pariuri (probabil cea mai des folosita de pasionatii de pariuri sportive online), o aplicatie de poker si o aplicatie cu jocuri de masa clasice si de tip Treasure Island si Big Bad Wolf.

 

Prezentare video a aplicatiei:

https://www.youtube.com/watch?v=voX7eOZeRwk

s-ar putea sa-ti placa