Acasa Electrocasnice Aspirator vertical Bosch BBH22041 fara cablu

Aspirator vertical Bosch BBH22041 fara cablu

by Dragos Schiopu

Am incercat de nenumarate ori sa-mi fac viata mult mai usoara, mai practica si in acelasi timp mai comoda in ceea ce ma priveste activitatea mea casnica. Ei bine, nu sunt una dintre acele persoane ce isi petrece foarte mult timp pe acasa, mai ales in timpul saptamanii, cand am zile in care ajung pe timp de noapte acasa si plec de acasa a doua zi tot pe noapete.

Cu alte cuvinte sunt o persoana destul de ocupata, dar asta nu inseamna ca nu imi mentin locuinata curata. Ceea ce ma deranjeaza de cele mai multe ori este acel moment in care trebuie sa aspiri casa. Mereu ma impiedic sau am senzatia ca ma impiedic in cablul de alimentare al aspratorului.

aspirator-vertical-de-la-bosch

Dar de acum stiu sigur ca nu voi mai avea parte de asemenea senzatii deoarece am descoperit aspiratorul vertical Bosch BBH22041 fara cablu de alimentare.

Cat de util este un aspiratorul Bosch BBH22041 fara cablu de alimentare?

Pentru cine nu s-a confruntat cu desele probleme cauzate de aspiratorul cu fir, asa cum imi place mie sa-l denumesc pe cel clasic, inseamna ca niciodata nu a facut curatenie prin casa sau poate ca s-a ocupat de acest lucru altcineva. Eu una sunt tare fericita ca am scapat sa caratul cablului de alimentare de colo colo, mai ales ca de cele mai multe ori aveam senzatia ca ma voi prabusi la podea in cele mai neplacute momente.

aspirator-vertical-bosch-bbh22041

In plus de asta, noul aspirator vertical de la Bosch BBH22041 beneficiaza de acumulatori puternici ce se pot reincarca si mai mult decat atat dupa ce durate de viata a acestora expira ii poti schimba foarte usor cu un alt set de acumulatori. Mai trebuie specificat si faptul ca datorita designului, dar si pentru faptul ca detine sistemul Easy Clean, acesta este foarte usor de curatat, depozitat si totodata de folosit.

Dar mai multe informatii despre aspiratorul vertical de la Bosch veti afla mai jos in specificatiile si descrierea tehnica.

Specificatii tehnice ale aspiratorului Bosch BBH22041

  • tip aspirare – uscata;
  • tip alimentare – acumulator;
  • tip suprafete – multi-suprafete;
  • greutate – 3.1 kg;
  • adancime – 13.5 cm;
  • inaltime – 116 cm;
  • latime – 26.5 cm;
  • control pe maner;
  • baterie reincarcabila.

Asa cum am spus si mai devreme este mult mai usor sa folosesti acest aspirator vertical de la Bosch BBH22041 deoarece nu mai esti stresat de prezenta cablului de alimenatare, iar durata de functionare a acumulatorilor aspiratorului este de aproximativ 44 de minute pana la urmatoare reincarcare.

 

s-ar putea sa-ti placa