Acasa Telefoane Xiaomi a lansat pe piata din China un nou smartphone

Xiaomi a lansat pe piata din China un nou smartphone

by Dragos Schiopu
smartphone Mi Mix

De curand pe piata din China s-a lansat un nou smartphone produs de firma Xiaomi. Mai exact aceasta lansare a avut loc pe data de 04 noiembrie anul acesta. Am descoperit pe anumite pagini despre tehnologie cum ca firma din China, Xiaomi este comparata cu cei de la Apple.

De fapt, pe piata din China ei ar fi fost denumiti Apple din China, ceea ce nu este o denumire tocmai potrivita pentru acestia, deoarece sunt voci ce sustin ca aceasta firma,Xiaomi nu poate fi comparata cu firma originala Apple. Chiar daca pe piata lor de desfacere ei sunt cei mai buni sau printre cei mai buni.

Dar sa revenim la subiectul nostru principal si anume la smartphon-ul lansat de cei de la Xiaomi. Ceea ce este foarte interesant la acest produs este faptul ca sunt schimbate anumite aspecte, la care in mod obisnuit nu ne-am fi gandit sau pe care nu le-am fi luat in seama.

Ce are nou smartphon-ul Mi Mix de la Xiaomi?

Si aici fac referire in mod special la modificarile ce i s-au atribuit camerei foto frontale ale telefonului. De exemplu, aceasta camera folosita in mod special pentru realizarea selfi-urilor nu mai este pozitionata in partea de sus a smartphon-ului, ci in partea de jos langa butonul telefonului.

O alta caracteristica importanta a smartphon-ului consta in o parte din ceramica ce este componenta a telefonului pentru a multiplica vibratiile smartphon-ului si bineinteles pentru a multiplica intensitatea sunetelor, atunci cand telefonul suna. Xiaomi s-a folosit de aceasta componenta pentru a multiplica sunetele telefonului cu scopul de a fi auzit din departare, chiar si atunci cand smartphon-ul suna si nu esti prin apropiere de el.

Display-ul smartphon-ului, Mi Mix, caci despre el este vorba, este de 6.4 inch, iar marginea acestuia are un aspect aproape tocit, ceea ce il face sa semene cu noul iPhone, cu atat mai mult cu cat design-ul acestora este aproape identic si seamana izbitor de mult.

Pe piata din China gasiti acest smartphone Mi Mix de la Xiaomi la un pret aproximativ de 517 dolari. Acestea ar cam fi vestile proaspete despre noul produs lansat de cei de la Xiaomi. Dar aici mai trebuie sa mai specificam si faptul ca deocamdata acest smartphone este pus in vanzare doar pe piata din China.

Si pana acum compania nu a spus nici un cuvant daca se va extinde vanzarea telefonului si pe alte continente. Mai jos am sa va las un clipulet prin care puteti urmari cateva imagini si secvente cu noul smartphone Mi Mix.

https://www.youtube.com/watch?v=oblNN65Aqm8

s-ar putea sa-ti placa