Acasa Electrocasnice Allview prezinta noua gama de televizoare Smart ePlay cu modele 4K HDR

Allview prezinta noua gama de televizoare Smart ePlay cu modele 4K HDR

by Dragos Schiopu

Zilele acestea un anunt important vine de la Allview, aceștia prezentandu-si extinderea celei mai noua game de televizoare Smart ePlay cu modele 4K HDR. Acest tip de televizoare este adresat acelui public care isi doreste sa se bucure de un continut la calitate de 4K HDR.

De altfel seria ePlay6100-U este cea care combina un design modern fara margini cu ceea ce inseamna o calitate a imaginii de 4K HDR10, aducand cu sine o gama extinsa de culori, display VA, tehnologie Dolby Audio si totodata sistemul avansat Smart TV – Android TV care are incorporat Google Assistant. In acest context General Manager Allview, Lucian Peticila a explicat:

„Feedback-urile primite din piata, atat de la clienti cat si de la parteneri, ne confirma faptul ca romanii sunt mari consumatori de tehnologie. Isi doresc produse care incorporeaza noutatile din domeniu si tehnologii care le simplifica si le ofera un nivel de confort superior. Rata de adoptie a televizoarelor inteligente cu Android TV creste constant, iar Allview tine pasul prin extinderea permanenta a gamei ePlay, cu noi modele de produse adaptate nevoilor clientilor. Avem toate premisele pentru a marca o crestere semnificativa si a deveni lider de piata pe segmentul televizoarelor smart cu sistem de operare certificat Google”.

4K HDR – oferă imagini realiste

Pentru noua serie de Android TV-uri ePlay, cei de la Allview s-a gandit sa integreze caracteristica numită HDR10, aceasta oferind imagini de o calitate inalta. Pe langa acestea se mai adauga si culori perfect echilibrate, dar si nuantele cele mai profunde de negru, cat si albul pur. Ceea ce ofera de fapt si de drept 4K HDR10 este o curba fixa de mapare a tonurilor, care este aplicata intregii pelicule, dar care si optimizeza scena cu cel mai ridicat nivel de luminanta.

Cu toate astea pentru noua generatie de ePlay 4K se pastreaza panelurile care au la baza tehnologia VA (Vertical Alignment), tehnologie care poate creste ratele de contrast cu pana la 400% si uniformizarea nivelului de negru cu pana la 200% fata de tehnologia IPS. Toate acestea se traduc prin faptul ca noile Smart TV – Android TV va pot aduce in case imagini cat se poate de vii si mai aproape de realitate.

Android TV – are cel mai inalt nivel de securitate

Ceea ce va pot oferi Smart TV-urile din această nouă gamă este o experiență de utilizare sigură si totodată sunt constant actualizate cu cele mai noi functionalitati, dar si inovatii de la Google. Ba mai mult decât atât, sistemul de operare aduce utilizatorilor confortul de care au nevoie, oferind experienta TV hands-free cu sprijinul Google Assistant. Astfel cu o simpla comanda vocala poti avea parte de tot ce ai nevoie – sa pornesti TV-ul, sa accesezi sau sa controlezi continutul video sunt doar cateva dintre lucrurile pe care le poti face prin intermediul unei astfel de comenzi vocale.

Disponibilitate si pret

Pentru cei interesati de noua serie ePlay6100-U trebuie sa cunoasca faptul ca aceasta va putea fi disponibila in variantele urmatoare: 43, 50 si 55 inch, avand un pret recomandat de 1499 lei. Iar cei ce se vor grabi si vor comanda aceste produse in perioada 18 – 25 iunie vor avea parte si de o reducere de 200 lei. Despre toate aceste informatii si multe altele veti putea gasi accesand acest link.

s-ar putea sa-ti placa