Acasa Telefoane De ce este important noul sistem de notificari al lui Allview Soul X7 PRO?

De ce este important noul sistem de notificari al lui Allview Soul X7 PRO?

by Dragos Schiopu

Dupa cum bine stim smartphone-ul Allview Soul X7 PRO s-a bucurat de cateva functii importante inca din ziua de lansare. Numai ca in prezent sistemul de notificari al acestui telefon inteligent a fost dus la superlativ, astfel incat utilizatorii sa nu piarda niciun mesaj. In ceea ce priveste funcția de afisare a notificarilor, aceasta permite urmatoarele chestiuni: denumirea aplicatiei, persoana de contact, dar si mesajul propriu-zis care a fost transmis.

Acest lucru se poate intampla chiar si atunci cand display-ul este inchis si nu mai este necesara deblocarea ecranului. In acest sens pentru noua gama Soul X7 PRO, fiecare utilizator isi poate alege, in functie de dorinta, daca va fi notificat vizual, auditiv si/sau tactil.

Cat de utila poate fi aceasta functie / acest sistem al noului Allview Soul X7 PRO?

Daca pana acum ai avut momente in care te mai gandeai la cum te poate ajuta un telefon inteligent in aceasta era pe repede inainte, sistemul de notificare al lui Soul X7 PRO poate fi unul dintre cele mai bune raspunsuri. Si asta deoarece noi suntem mereu in miscare si nu avem posibilitatea ca in fiecare moment sa fim atenti la ceea ce se intampla cu smartphoneul nostru sau pe ecranul acestuia.

In plus vei scapa si de acea rutina care se formeaza in a debloca displayul telefonlui. Iar ceea ce este cu adevarat util este faptul ca prin intermediul acestei functii vei putea vedea mesajele din diverse aplicații intr-un mod discret si mai mult decat atat poti raspunde in mod direct la mesaje din notificare doar prin atingerea actiunii „Raspundeti”.

Bineinteles in cazul in care nu ai telefonul la indemana sa il poti vedea, AVI – primul asistent vocal inteligent in limba romana care este dezvoltat de catre cei de la Allview, iti poate citi notificarile primite cu voce tare sau de asemenea ti le poate transmite direct in casti. In plus de asta ultima versiune de soft aduce si include actualizarea patch-urilor de securitate si solutionarea erorii aparute in cazul optiunii de recunoastere faciala. Asadar pentru a te bucura de noile facilitati pentru gama Soul X7 PRO trebuie doar sa iti achizitionezi un astfel de smartphone.

s-ar putea sa-ti placa