Acasa Promotii Acer Predator G, cel mai accesibil sistem Gaming

Acer Predator G, cel mai accesibil sistem Gaming

by Dragos Schiopu

Jocurile sunt cele mai utile metode de a ne ocupa timpul liber si o metoda sigura antiplictiseala, astfel sistemele Gaming incep sa fie din ce in ce mai cautate de pasionatii de jocuri. Seria Acer Predator G este destinata gamer-ilor. Seria Acer Predator G beneficiaza de un tip de racire special, procesoare tip model Intel din seria i7 si grafica de top. Combinand specificatiile si pretul rezulta un sistem Gaming accesibil din punct de vedere al pretului cat si a specificatiilor.

Acer_Predator_G3

 

Sistemul gaming Predator G3 este cel mai util aliat pentru a rula jocuri care sunt mai pretentioase pe partea de specificatii. Acer a testat acest sistem la o configuratie maxima pentru a fi sigur ca ofera utilizatorului un sistem gaming perfect.

Predator G3 beneficiaza de un procesor Intel Core i7 care ruleaza pe o frecventa de 3,6000 MHz si este creeat pe un proces tehnologic de 22 nanometri. Memoria ram este de 8 GB DDR3 si care ruleaza pe o memorie de 1.600 MHz. Placa video este una integrata cu o capacitate a memoriei de 1.5 GB ram. Modelul placii video este nVidia GeForce GTX760. Performanta placii nVidia GeForce GTX este data de procesorul grafic cu 1152 nuclee, memoria GDDR5 si sistemul de racire care ocupa doar 2 spatii PCI care ii ofera o mai buna racire.

Aceasta serie de sisteme gaming dispune de o memorie interna decenta, astfel ne putem incarca memoria cu numeroase jocuri. Predator G3 beneficiaza de o memorie interna de 2 TB HDD. Sistemul de operare preinstalat este Freedos, astfel putem instala pe acesta orice sistem de operare ne dorim.

Sistemul desktop PC Acer AG3-605 Predator are un pret foarte bun pentru specificatiile decente pe care le ofera. Pretul sistemului este de 3.899,90 lei si se poate comanda de aici. Bineinteles, acest sistem este destinat celor care nu doresc sa plateasca foarte multi bani pentru un sistem gaming si isi doresc ceva bun la un pret accesibil. Daca ne dorim un sistem gaming cu specificatii mai bune si cea mai buna performanta, trebuie sa mai scoatem din buzunar cativa bani.

s-ar putea sa-ti placa