Acasa Promotii Boxe pentru calculator la preturi imbatabile

Boxe pentru calculator la preturi imbatabile

by Dragos Schiopu

Imgresized

Indiferent de mijloacele in care folosesti calculatorul, cu siguranta ai nevoie de sunet, astfel incat astazi am sa va prezint cateva sisteme audio de la eMAG, menite in special celor ce vor sa catalogheze produsele bune in functie de performanta – pret.

ms 31

Boxe A+ 2.1 MS31 de 40W

Boxele MS31 beneficiaza de un design atragator, retro as putea spune, foarte bine lucrat, astfel incat sa se potriveasca cu mobila din casa. Acestea au o putere reala de 40 de wati si pot acoperi cu succes o incapere, intrucat sunetul se transmite la o intensitate extrem de buna. Panoul de control are patru butoane, printre care cel principal de volum, treble, bass si unul special pentru trecerea rapida printre melodii, intrucat aceasta beneficiaza totodata si de un port USB si SD/MMC_CARD, astfel incat sa poti asculta muzica chiar si atunci cand sistemul nu este conectat la un device audio. Produsul poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 299.99 Lei.

lg

Boxe 2.1 Logitech Z-523, 40W RMS

Logitech intotdeauna a stiut sa scoata in evidenta calitatile fiecarui sistem audio lansat, astfel incat au ales ca pentru Logitech Z-523 sa apeleze la ultimele tehnologii, adaugandu-i posibilitatea de a transmite sunetul la 360 de grade. Puterea maxima audio este de 40 wati reali, iar in comparatie cu alte sisteme acesta poate oferi o calitate extrem de ridicata. Panoul de control este cu mult mai simplu fata de produsul prezentat anterior, venind in pachet doar cu un egalizator de sunet si de bass. Produsul poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 314.49 Lei.

img182111_29052013151313_0_350x350c_8l9b

Boxe 2.0 Logitech Z120, 1.2W RMS

Cu mult mai mici si mult mai portabile in comparatie cu cele prezentate mai sus, boxele Logitech Z120 dispun de alimentare prin USB, o intrare jack de 3,5 mm si de un panou de control destul de avansat. Acestea pot fi folosite cu usurinta oriunde v-ati afla, atata timp cat dispozitivul dispune de un port USB. Produsul poate fi achizitionat de la eMAG la pretul de 63.99 Lei.

s-ar putea sa-ti placa